KWD Projectmanagement Vakdag 2023

Dinsdag 10 oktober organiseerde KWD Resultaatmanagement (onderdeel van het Conclusion-ecosysteem) de zeventiende Projectmanagement Vakdag. Het thema: samen voor resultaat. Met drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband als keynotespreker, en meerdere inspirerende break-outsessies. Tijdens het event in DeFrabique in Utrecht vierde KWD Resultaatmanagement ook het 25-jarig jubileum met klanten en relaties. Naast alle interessante sessies was er genoeg ruimte om te netwerken met vakgenoten. 

Dit evenement is afgelopen. Volg KWD Resultaatmanagement op LinkedIn voor toekomstige evenementen.

27 september 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

25-jarig jubileum en de 17e Projectmanagement Vakdag

Keynote: grenzen verleggen en presteren onder druk

Pieter van den Hoogenband is een Olympisch fenomeen. Een sporter, die altijd het beste uit zichzelf wist te halen. Hij vertelt hoe hij zijn grenzen verlegde en het verschil maakte met de rest van de wereldtop. De thema's uit zijn presentatie zijn dan ook: hoe haal je het beste uit jezelf en wat is presteren onder druk? Pieter was sportief directeur van het Europees Jeugd Olympisch Festival in Utrecht en is initiator van de Topsport Community, waar hij de top van het bedrijfsleven, de wetenschap en de sport bij elkaar brengt om kennis te delen. Ook was Pieter Chef de Mission van TeamNL, met een recordaantal van 36 medailles op de Olympische Spelen in Tokyo.

Break-outsessies

Na de energizer en de plenaire opening beginnen twee sessierondes, onderbroken door een pauze waarin je de gelegenheid hebt om te netwerken met vakgenoten. Tip: breng ook een bezoek aan de Best Practice Markt. De break-outsessies bieden een grote verscheidenheid aan boeiende presentaties. Zo begeleiden Fred Bons en Lianne La Rose je in het verkennen van de complexe relatie tussen organisaties en ICT-leveranciers tijdens de sessie “ICT-leverancier: Van vijand naar vriend”. Of leer hoe je valkuilen kunt vermijden, zoals onduidelijke specificaties, verkeerde leveringen en kostenoverschrijdingen. En ontdek hoe je praktische strategieën om de samenwerking met ICT-leveranciers verbetert. Natuurlijk zijn er ook sessies over agile-projectmanagement. David Leeuwenburgh en Tom van Beek nemen je op reis voorbij de basisprincipes van agile: AgileBeyond. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.