Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Op donderdag 15 juni vindt voor de tweede keer in Deventer Het Grootste Kennisfestival van Nederland plaats. Conclusion is dit jaar hoofdsponsor van dit Kennisfestival, omdat zij de ambitie om naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen te gaan van harte onderschrijft.

15 mei 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

het grootste kennis festival

Het Kennisfestival is een ideale plek om mensen te ontmoeten, geïnspireerd te raken, kennis te delen én op te doen. Dit vindt plaats in de sfeer van een muziekfestival, maar dan wel met de inhoud van een groot congres.

Conclusion is aanwezig op de Conclusion Mainstage waar het programma in het teken staat van Digitale Transformatie en Disruptie. Met sprekers als Yuri van Geest, Vanessa Evers, Patrick van der Pijl en ook onze eigen Chief Disruption Officer Arjen van Berkum. Iris Hond is de muzikale dagvoorzitter van de Conclusion Mainstage. Onze Chief Disruption Officer, Arjen van Berkum, zal het publiek wederom uitdagen om onzekerheid te leren omarmen. Arjen krijgt als sidekick bijzondere muzikale ondersteuning, maar daarover later meer. En dit is nog niet alles, want naast de Conclusion Mainstage hebben we ook twee zeecontainers waarin we onze creativiteit als Conclusion ecosysteem volledig kwijt kunnen. Uiteraard bezoeken wij samen met onze relaties en partners ook het Kennisfestival om onze gedachten te prikkelen. We kijken uit deze inspirerende dag!

KF FBheader