Navigeren naar een diverse en inclusieve organisatie

Er is binnen organisaties steeds meer aandacht voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DGI). Ondanks positieve intenties blijkt uit data dat de voortgang traag is. Dat vraagt om een versnelling in denken én doen.

Dit evenement is afgelopen. 

16 maart 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Event | Versnel inclusie met datagedreven DGI | Conclusion

Conclusion organiseert samen met iPoort bij Nieuwspoort in Den Haag donderdag 20 april het event ‘Navigeren naar een diverse en inclusieve organisatie’. We brengen (semi-)overheid, politiek, bedrijfsleven, wetenschap en maatschappij bijeen om ervaringen te delen en gezamenlijk de urgentie te bespreken van DGI.

Datagedreven DGI

Op basis van de harde feiten zet je een zachte verandering in. Net zoals bij andere bedrijfsdoelstellingen moet je ook voor DGI je strategie op orde hebben, nadenken over governance, veranderkundig begeleiden, de prestatiedialoog aangaan en dashboards inrichten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.