Beheerst Vernieuwen: een andere kijk op digitale innovatie

Conclusion organiseert op donderdag 21 november in samenwerking met iPoort het debat "Beheerst Vernieuwen - Een andere kijk op digitale innovatie bij Nieuwspoort in Den Haag.   

23 oktober 2019   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Event Beheerst Vernieuwen

Maatschappelijke vraagstukken op terreinen als zorg, mobiliteit, energie en veiligheid vragen om vergaande digitale innovatie. De afgelopen jaren werd binnen (semi-)overheidsorganisaties meer dan eens ingezet op een ‘greenfield’ aanpak: legacy eruit,  nieuwe systemen erin. Dat gaf, op uitzonderingen na, niet het gehoopte succes.

Tijd voor een heroverweging. Hoe managet de BV Nederland zijn omvangrijke en complexe IT-overheidsprojecten?

Op 21 november houden we het digitale innovatieconcept Beheerst Vernieuwen tegen het licht. Bekijk wat er aan IT is, breng dat in orde en bouw op die solide basis verder aan de transformatie die je bereiken wilt. Boeiende gespreksstof voor een debat met experts en kamerleden. Gespiegeld aan de praktijk en verrijkt met actuele inzichten. Hoe innoveert u door beheerst te vernieuwen? Met o.a. Jan Middendorp, Kathelijne Buitenweg, Cokky Hilhorst, Wim van de Merwe, Marnix de Hoop en Diederik van Leeuwen.

Event Beheerst Vernieuwen 21 november 2019 111957781076