Event: AI helpt de railsector met klimaatuitdagingen

Op woensdag 15 mei host Conclusion het Railforum-event over de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in de railsector, bij vraagstukken rondom klimaat, duurzaamheid en circulariteit. Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties en Digitalisering, en voormalig GVB-directeur en ex-bestuurslid Railforum, Alexandra van Huffelen opent de bijeenkomst met een inspirerende keynote over de impact van wetgeving op duurzaamheid en hoe AI door de Nederlandse overheid wordt ingezet.

23 april 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

DevOps voor NS

Conclusion verzorgt naast het hosten van het event ook de presentatie ‘Wat zijn de ESG-doelen en hoe kan AI helpen deze te behalen?’, door Adil Bohoudi en Raymond van Ek. TNO & Core changemakers vertellen meer over hoe je met AI het materiaalpaspoort en circulariteit optimaliseert. Het event wordt afgesloten met workshops en een netwerkborrel voor leden van Railforum. Zij kunnen zich hier inschrijven.

Reizigersvervoer

Conclusion in het reizigersvervoer

Reizigersvervoer is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in het reizigersvervoer?