Download Emerging Technologies Trendrapport

Het Conclusion-ecosysteem heeft er veel van: topexperts die continu opkomende IT-trends monitoren en ontdekken. We onderzoeken hoe belangrijk opkomende technologieën kunnen zijn voor onze klanten. Om over alle Conclusion ecosysteempartners heen inzichtelijk te maken om welke trends, concepten en technologieën het gaat, is de emerging technologies radar ontwikkeld. Dit praktische handvat voor onszelf en de markt, helpt om het gesprek over de innovatiekoers van organisaties aan te gaan.

8 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Emerging technologies trendrapport
Inspirerend inzicht
Samen ontdekken
Toekomstvormend

Emerging Technologies Trendrapport

In Conclusion’s halfjaarlijks Emerging Technologies Trendrapport lichten we steeds zes technologieën uit die wat ons betreft de aandacht verdienen. Dat kan zijn omdat we zien dat zo’n technologie in de praktijk bij onze klanten al tot grote toegevoegde waarde leidt, of omdat we een nieuwe technologie op het oog hebben waar we enthousiast over zijn en veel potentie in zien. In ons eerste rapport lichten we de volgende technologieën uit: IT voor OT, medical intelligence, data mesh, de Metaverse, digital twins en conversational AI. CTO Lucas Jellema duikt dieper in de overkoepelende thema’s: business enablers, productivity revolution en interfaces & experiences.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.