Conclusion Digital X stijgt naar 10e plaats in Emerce100

Conclusion Digital X stijgt naar 10e plek in de lijst Emerce100 van 2020 in de categorie Digital agency fullservice groot. Anneke Zijlstra vertelt hoe Digital X elk project tot een succes weten te maken.

7 april 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion Digital X top 10 ranking Emerce100

In de vijftiende editie van de Emerce100 is Conclusion Digital X, één van de bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem, gestegen naar de 10e plek binnen de categorie Digital Agency fullservice groot. Wederom een toppositie waar we natuurlijk enorm trots op zijn, maar niet uit de lucht komt vallen. In een interview op Cstories licht Directeur Anneke Zijlstra hoe ze in cocreatie met de eindgebruiker elk project tot een succes weten te maken. “Bedrijven nemen succesvolle concurrenten als voorbeeld en vragen een vergelijkbaar product of eenzelfde soort dienst. Het gevolg is eenvormigheid. In cocreatie met eindgebruikers doorbreken we de digitale eenvormigheid. “.

Ook de klanten van Conclusion Digital X ervaren dit zo.

“Inventum heeft voor Conclusion gekozen omdat zij onze eisen en wensen begrepen, meedachten én in 4 weken tijd de website konden bouwen. De samenwerking was heel prettig, het team heeft veel kennis en ervaring, dachten goed met ons mee. Bovendien waren ze zelfs bereikbaar in de avonden en tijdens hun vakantie!“

Manon Veldkamp van Inventum Technologies B.V.

Benieuwd hoe ze Inventum precies hebben geholpen?

Klik dan hier om naar de case te gaan.

Dare To Disrupt

Excelleren in digitale transformatie door focus op en liefde voor customer experience, dat is Conclusion Digital X. Met de juiste strategie, creativiteit en technologie transformeren we digitaal gedreven veranderingen, innovatie en nieuwe inzichten naar de beste digitale (merk) ervaringen voor de eindklant.

Met professionals op het gebied van digitale strategie, user experience, service design, design en development helpt Conclusion Digital X bedrijven om de volgende, betere versie van zichzelf te worden door samen met de klant toekomstgerichte strategieën, producten of diensten te creëren en te bouwen.

Onderzoek Emerce100 ranking 2020 

In deze speciale jaarlijkse uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 868 opnieuw een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Klik hier voor de Emerce100 2020 top 10 ranking digital agency

Emerce100 ranking 2020 digital agency 111943352002

Digitale eenvormigheid doorbroken

Conclusion Digital X heeft het afgelopen jaar weer samen met klanten elk project tot een succes weten te maken, aldus directeur Anneke Zijlstra. “In elk ontwerp van ons staat de mens voorop; dat leidt tot unieke digitale producten en diensten met een perfecte gebruikerservaring.” Lees het volledige artikel van Cstories hier.

Download

Lees meer in het Emerce interview waarbij Anneke vertelt over de werkwijze van Conclusion Digital X

Wij werken in cocreatie met klanten aan diensten die digitaal relevant zijn én blijven

Anneke Zijlstra Conclusion Consulting

Anneke Zijlstra

Managing Consultant