Duurzaamheidsverslag Conclusion

Conclusion heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Maar wat betekent dat nu eigenlijk concreet? Hoe pakken we het aan, wat zijn de thema’s en verschillende initiatieven? En wat is de rode draad van het geheel? En waarom nu een duurzaamheidsverslag? 

15 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Duurzaamheidsverslag Conclusion

IT als motor van duurzaamheid en MVO

Conclusion focust sterk op opdrachtgevers met grote maatschappelijke relevantie. Wij willen dienstverlening leveren waar de hele samenleving beter van wordt. We zijn dan ook trots op de meerwaarde die wij – samen met onze klanten – creëren bij het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen: in onder meer het openbaar vervoer, de zorg, de overheid en bij de energietransitie.

IT als motor van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen: met onze dienstverlening zijn we aanjager van oplossingen. Maar tegelijkertijd hebben onze dienstverlening en bedrijfsvoering ook effect op het milieu en het klimaat. Daarom is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes de vraag te stellen: wat doen we ervoor terug?

Duurzaam ondernemen zat altijd al in onze genen. Ieder jaar doen we meer en optimaliseren we onze
aanpak. Want met de groei van ons bedrijf, groeit ook onze verantwoordelijkheid. Zo geven we al ruim 10 jaar richting aan de manier waarop wij duurzaam ondernemen met ons duurzaamheidsprogramma ‘Conclusion Cares’. Dit richt zich op onze medewerkers, onze bedrijven, onze leveranciers en de samenleving. 

Omdat we het vanuit intrinsieke motivatie doen, zijn we er altijd bescheiden over geweest; we gaven er naar buiten nog weinig ruchtbaarheid aan. Met dit eerste duurzaamheidsverslag brengen we daar
verandering in. De tijd van bescheidenheid is voorbij: volle kracht vooruit!

De basis van onze Conclusion Cares-ambities wordt gevormd door de Sustainable Development Goals (SDG’s) die we hebben geadopteerd. In dit verslag lees je hoe we onze ambities concretiseren met allerlei programma’s en maatregelen. 

Wij zijn bijzonder trots op dit eerste duurzaamheidsverslag en wensen je veel leesplezier.

Directie Conclusion  
Emiel van Boxtel, Gert Heysteeg, Bert Jan de Jongh, Seger Theuns en Engbert Verkoren

Wil je meer algemeen Conclusion nieuws?