Digitale transformatie bij Royal FloraHolland

Sinds 2017 zijn Royal FloraHolland en Conclusion partners for life als het gaat om digitale transformatie. Royal FloraHolland en Conclusion werken nauw samen om de ambities van Royal FloraHolland te verwezenlijken. 

9 januari 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Veiling

Hoe mooi is het om organisaties die in onze Nederlandse maatschappij van enorme betekenis zijn en die ook op het wereldtoneel met veel succes actief zijn, te mogen ondersteunen bij hun digitale transformatie? Inderdaad, heel mooi! En daar zijn we dan ook meer dan trots op. Sinds september 2017 zijn Royal FloraHolland en Conclusion partners for life als het gaat om digitale transformatie. Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling ter wereld. Per dag worden hier circa vierhonderdduizend bloemen en planten verhandeld en daarmee verzorgt Royal FloraHolland ruim 90% van de bloemenhandel in Nederland. Indrukwekkend? Inderdaad, maar de ambitie rijkt verder: ‘Wij hebben de ambitie om de wereldwijd toonaangevende digitale marktplaats voor de sierteeltsector te worden’. Gerhard van der Bijl, Chief Digital Officer en Chief Information Officer van Royal FloraHolland, vertelt er met enthousiasme over in Computable. Een mooi artikel wat onze eigen overtuiging onderstreept: technologie is een cruciale driver om business doelen te bereiken. Vandaag.. en morgen!

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Neem contact op met Eugene Reijgersberg. Werken als  IT professional voor toonaangevende bedrijven? Neem contact op met Wieteke Idema