Digitale transformatie raakt de hele business

Digitale transformatie reikt verder dan alleen IT, het is een project dat de hele business raakt en aanzienlijke veranderingen in cultuur en systemen vereist. Conclusion ondersteunt uw organisatie hier graag bij.

6 augustus 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

success digitale tranformatie

Digitale transformatie reikt verder dan alleen IT, het is een project dat de hele business raakt en aanzienlijke veranderingen in cultuur en systemen vereist. Uit een recent onderzoek van Gartner blijkt dat slechts een klein aantal organisaties hun digitale initiatieven succesvol hebben vergroot na de eerste testen en experimenten.

Wilt u de volgende stap zetten richting digitale transformatie? Dan staat u volgens Gartner eerst voor de uitdaging om de volgende zes barrières te overwinnen:

1. Een cultuur die weerstand biedt tegen verandering.
2. Het gebrek aan bereidheid om te delen en samen te werken.
3. Het gebrek aan de juiste vaardigheden of middelen.
4. The Talent Gap: medewerkers hebben nieuwe vaardigheden nodig die gericht zijn op innovatie, verandering en creativiteit, samen met de nieuwe technologieën zelf.
5. De huidige praktijken ondersteunen het aanwezige talent niet.
6. Verandering is niet gemakkelijk.

Hulp nodig? Vanuit Conclusion helpen we u graag om binnen uw transformatie de beste keuzes te maken en deze te vertalen in praktische oplossingen. Hoe we dit doen? Lees het verhaal van onze CEO Engbert Verkoren in de FD bijlage ‘Transformers’ of neem contact met hem op.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Engbert Verkoren

Engbert Verkoren

Directeur
engbertverkoren@conclusion.nl