Oktober Cyber Security Maand & Security4Teens

Ook bij Conclusion staat deze maand in het teken van European Cyber Security! 

1 oktober 2018   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

tieners computers

Met de jaarlijkse Alert Online Campagne wordt er in Nederland extra energie gestoken in het bewustmaken van consumenten en ondernemers op het gebied van online veiligheid en weerbaarheid. Hier dragen wij vanuit Conclusion maar al te graag een steentje aan bij!

Dat doen we vanuit een ecosysteem dat security en privacy ademt; want ook op dit vlak zijn we immers actief vanuit onze dienstverlening en uiteraard ook in ons dagelijks handelen. Maar we zijn er niet alleen voor bedrijven, ook de volgende generatie brengen wij graag de kneepjes van het vak bij, want jong geleerd is oud gedaan!

Om de digitale weerbaarheid bij tieners te versterken, organiseren onze collega’s van First8 en Bright Alley op zaterdag 20 oktober in Nieuwegein Security4Teens, met als thema The Hackademy. Tieners gaan op deze dag aan de slag met lockpicking, hacking, encryptie, social engineering en phishing mails. Om zo niet alleen de risico’s maar vooral ook de kansen en mogelijkheden van digitalisering te zelf te ervaren.

Dus, ben of ken jij een tiener, schrijf je nu in voor Security4Teens! Het aanmeldingsformulier vind je hier.

Benieuwd naar wat wij verder doen rondom security & privacy? Houdt onze website in de gaten!

alertonline 111991193639