Consultancy.nl plaatst Conclusion bij top leidende ICT-adviesbureaus

Ook ecosysteembedrijven Conclusion Consulting, Hot ITem Conclusion, Morgens en Yellowtail Conclusion krijgen veelvuldig erkenning in benchmark Beste Adviesbureaus van Nederland.

Conclusion is de strategische fullservicepartner voor de digitale transitie van zijn klanten. Het uitgangspunt is dat elk bedrijf in het ecosysteem van Conclusion autoriteit is in zijn eigen vakgebied. In de benchmark van Consultancy.nl voor Beste Adviesbureaus van Nederland, scoren de consultants van Conclusion maar liefst 54 keer. De Conclusion-bedrijven die zijn meegenomen in de benchmark zijn Conclusion Consulting, Hot ITem Conclusion, Yellowtail Conclusion, Morgens en de Conclusion-groep als geheel.

9 december 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion rankings | Benchmark Consultancy.nl

Conclusion Consulting zorgt ervoor dat digitale transformaties geen abstracte expedities, maar behapbare trajecten worden. Hot ITem helpt klanten in de transformatie naar datagedreven organisaties. Morgens adviseert en begeleidt klanten in de zorg, het onderwijs en de overheid in grootschalige verandertrajecten. Yellowtail ontwerpt, bouwt, beheert en adviseert over digitale en datagedreven softwareoplossingen voor de financiële sector. 

Beoordelingscriteria voor benchmark 

De lijst van beste adviesbureaus is samengesteld op basis van een uitgebreide analyse van capaciteiten. De scores zijn gebaseerd op de meningen van opdrachtgevers, consultants en werkzoekenden met betrekking op dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer. 

Rankings Conclusion-groep en ecosysteembedrijven 

Alle rankings van de benchmark zijn te vinden op Consultancy.nl. Hieronder volgt een overzicht van de rankings van Conclusion. Onze consultants scoren maar liefst 54 keer, verdeeld over 17 expertgebieden en 17 markten.  

Wij helpen je graag vooruit

Benieuwd naar wat het Conclusion-ecosysteem voor jouw organisatie kan betekenen? Je kunt bij ons terecht met elke vraag, in elke fase en voor elk portfolio. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op.

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion