Conclusion wint juryprijs Tech Campus Hackathon Jumbo Supermarkten

Conclusion heeft bij de jaarlijkse Jumbo Tech Campus Hackathon de juryprijs gewonnen met een AI-oplossing die zorgt voor een ultieme on- en offline klantbeleving.

5 oktober 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion wint juryprijs hackathon Jumbo Supermarkten

Team captain Yorrick Mentink: “De kracht van de oplossing schuilt in de verhaallijn. We hebben de eerste paar uur alleen maar gesproken over het concept, de klantreis en de business waarde. Dat is kostbare ontwikkeltijd. Om Jumbo verder te helpen, was het voor ons heel belangrijk om de kop en de staart van de oplossing duidelijk te hebben. Maar daarna was het ook ‘game face on’ en knallen maar.”

De jury prees tijdens de uitreiking de complete oplossing: “Dit team heeft indruk op ons gemaakt door het vinden van een oplossing op meerdere niveaus. Hier kunnen we op verder bouwen.”

Het winnende team

Met dank aan ons dream team, bestaande uit Julien Mohr, Richard van den Brink en Coen de Zeeuw van 4NG Conclusion, Letteke Pichel en Yorrick Mentink van Conclusion Consulting, Sander Oogink en Rutger Brouwer van Future Facts, Leön Spil van Hot ITem Conclusion en client director Richard Jacobs.

Special credits aan Gosse Reinsma en Vanessa Fernandes voor wederom en een uitstekende organisatie en hosting. Ook danken we de jury van Jumbo Supermarkten voor de zeer zorgvuldige analyse en het stellen van uitdagende vragen.

Conclusion wint juryprijs hackathon Jumbo Supermarkten

Maak kennis met ons

Conclusion is een dynamisch ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven die zich samen richten op business transformaties en IT-services. Met zoveel deskundigheid onder één dak, zijn wij de full service partner voor iedere digitale reis naar morgen. Kom met ons in contact en laat je inspireren.  

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.