09-01-2019 / nieuws /
Conclusion ecosysteem

Conclusion wenst u een gezond en gelukkig 2019!

Op alle kleine dingen die van 2019 een groots jaar maken.

Wat zou Mamoudou Gassama hebben gedacht toen hij langs vijf balkons omhoogklom om een peuter in een flat te redden? Of een brandweerman in Californië, die een gezin evacueerde vlak voor de vlammenzee hun huis bereikte? Of de duizenden kinderen in Nederland die de afgelopen maand een wenskaart stuurden naar een onbekende opa of oma die alleen is? Zouden ze allemaal hebben gedacht: ‘Als ik wat voor de ander doe, krijg ik er wat voor terug?’ 

 

Ook in de samenwerking

Een helpende hand bieden zonder daar iets voor terug te willen. Dat is een belangrijk aspect binnen elke samenwerking. Niet per se met de impact van Mamoudou, maar wel vanuit eenzelfde intentie: zonder bijbedoeling iets extra’s betekenen. Doorbuffelen omdat je collega een deadline te halen heeft. Een vraag al beantwoorden voor hij gesteld is. Een afspraak zó plannen dat uw opdrachtgever zijn kind van de crèche kan halen.

  

Conclusion wenst u een gezond en gelukkig nieuwjaar met alle ‘vanzelfsprekende’ dingen die van 2019 een waardevol jaar maken. In zakelijk én persoonlijk opzicht.

 

Engbert Verkoren
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Engbert Verkoren +31 (0)30 21 93 819