Conclusion sponsor tijdens de Zuidas Easter Egg Roll

Conclusion sponsort een kinderteam tijdens de Zuidas Easter Egg Roll, georganiseerd door Big Brothers Big Sisters Amsterdam. 

17 april 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

zuidas-easter-egg-roll

Het MVO programma van Conclusion, Conclusion Cares, focust zich de komende jaren op drie Sustainable Development Goals die wij hebben vertaald naar eigen MVO ambities. Één van die ambities raakt Gezondheid en Welzijn. In het kader daarvan steunt Conclusion Cares dit jaar de Zuidas Easter Egg Roll.

Op woensdag 17 april organiseert Big Brothers Big Sisters Amsterdam voor de 3e keer de Zuidas Easter Egg Roll. Tijdens deze uit Amerika overgekomen traditie wordt er door verschillende kinderteams zo snel mogelijk een paasei over de finish gerold. Met deze Roll wordt er geld ingezameld voor het Big Brother Big Sister organisatie die kwetsbare kinderen voorzien van een match en vriendschap met een volwassen vrijwilliger.

Ieder kind met een betrokken volwassene om zich heen, voelt zich beter. Een kind dat aandacht krijgt, dat geprezen wordt om zijn gedrag, dat zich gesteund voelt door iemand die om hem of haar geeft, zal daardoor ook beter presteren. Op school en in zijn/haar omgeving. En dat sluit natuurlijk perfect aan bij onze focus op Gezondheid en Welzijn.

De Zuidas Easter Egg Roll vindt plaats op 17 april op de Zuidas op het Gustav Mahlerplein vanaf 16.00 uur. Mocht je in de buurt zijn, ga dan even kijken en moedig ze aan.

Meer weten over de Zuidas Easter Egg Rolll 

Kijk op Big Brothers Big Sisters Amsterdam