Conclusion-ecosysteem ontvangt zilveren EcoVadis-medaille voor duurzaamheidsmanagementsysteem

EcoVadis heeft het Conclusion-ecosysteem beloond met een zilveren medaille voor de kwaliteit van het duurzaamheidsmanagementsysteem. Deze duurzaamheidsbeoordeling betekent dat Conclusion vergelijkbaar of hoger scoort dan vijfentwintig procent van de ruim honderdduizend wereldwijd beoordeelde bedrijven. Wij zijn trots op het resultaat van onze inspanningen en gaan vol voor verdere groei.

14 september 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion-ecosysteem ontvangt zilveren EcoVadis-medaille voor duurzaamheidsmanagementsysteem

Beoordelingscriteria

Aangesloten bedrijven worden geëvalueerd op basis van vier thema’s: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek én duurzaam inkopen.

Sustainability manager Pim van Asch: “Het is mooi om te ervaren dat Conclusion van een onbewust bekwame organisatie naar een bewust bekwame organisatie aan het groeien is, met beleid en processen die aansluiten op elkaar én onderbouwd worden met de juiste maatregelen. Komend jaar focussen we ons op het meten van het effect hiervan. ”

EcoVadis-medaille zilver

Dashboard activeert betrokkenheid

Het EcoVadis-dashboard geeft duidelijk aan hoe wij scoren ten opzichte van bedrijven in onze branche (de verticale streepjes). Conclusion realiseerde dit jaar op alle domeinen groei en heeft op bijna alle domeinen beleid en maatregelen opgesteld. We blijven continu werken aan verbetering. Zo focussen we ons nu op het meten van de resultaten van duurzame inkoop. En we kijken natuurlijk uit naar het moment dat we doorgroeien naar een gouden medaille. Deze wordt toegekend bij een algemene score van 69.

In het “spinnenweb” kan je mooi zien hoe wij scoren ten opzichte van het gemiddelde van Alle EcoVadis beoordeelde bedrijven