Conclusion Implementation presenteert herzien boek Praktisch Lean Management

Het boek ‘Praktisch Lean Management’ is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Conclusion Implementation als advies- en projectmanagementbureau en vormt een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor (project)managers, consultants en studenten.

16 september 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

praktisch lean management

Elke organisatie die in de huidige wereld succesvol wil zijn, moet zich duidelijk onderscheiden en continu verbeteren. Nieuwe denk- en werkwijzen zoals Lean bieden hierbij uitkomst. Onze collega’s van Conclusion Implementation delen vanuit hun passie voor vernieuwing, graag hun kennis over Lean. Dit doen zij door middel van de herziene versie van hun boek, ‘Praktisch Lean Management’ .

Informatie- en inspiratie bron

Dit boek is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Conclusion Implementation als advies- en projectmanagementbureau en vormt een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor (project)managers, consultants en studenten. Dit blijkt ook uit het succes van het boek, want op 20 september presenteerde Conclusion Implementation alweer de derde druk van het boek. Praktisch Lean Management geeft samenhang, betekenis en inhoud aan het onderwerp Lean en bevat een praktische aanpak om Lean succesvol in het DNA van een organisatie te integreren.

Wilt u aan de slag met Lean? Of bent u benieuwd naar het boek? Neem een kijkje op de website van Conclusion Implementation of neem contact op met Etienne Valstar.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Etienne Valstar

Etienne Valstar

Business Director