Conclusion behaalt stevige scores bij Giarte IT Xperience Monitor 2022

IT-dienstverlener Conclusion heeft voor het zevende jaar deelgenomen aan de Giarte IT Xperience Monitor 2022. We hebben uitstekende scores behaald, verdeeld over de dienstcategorieën, Managed Services (8,2), Software Services (score 7,7) en Data & Infra Services (8,4).

14 september 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion behaalt stevige score bij Giarte IT Xperience Monitor 2022

De beoordelingen zijn afkomstig van een recordaantal van 61 respondenten. De respondenten van Conclusion zijn actief in zeer uiteenlopende sectoren en nemen samen een breed palet van diensten af bij Conclusion: van technisch applicatie- en security management, implementatie en beheer van enterprise applicaties en dataplatforms tot maatwerk software ontwikkeling en functioneel management. Binnen de diensten van Managed Services behaalde Conclusion dit jaar opvallend hoge scores op het gebied van technisch applicatie management, managed infrastructure en security management.

Stijging fanscore

De fanscore bedraagt dit jaar 78%, een opvallende stijging ten opzichte van vorig jaar (2021: 72%). Conclusion blijkt een zeer betrouwbare en bekwame IT-dienstverlener. Op sommige vlakken, zoals business flexibiliteit en technologisch innovatie, is een lichte daling te zien. Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “Fantastisch dat al weer een bijzonder grote en diverse groep klanten onze dienstverlening zo positief beoordeelt. Tegelijkertijd kijken we scherp naar de aspecten waar we het beter kunnen doen.”

Conclusion is het afgelopen jaar fors gegroeid met zes nieuwe expertbedrijven. Daardoor kunnen we steeds completere dienstverlening bieden aan onze klanten. De wat  lagere score op sommige vlakken, zoals technologische innovatie, motiveert ons om extra aandacht te geven aan die gebieden en actiever uit te dragen wat we al doen en kunnen bijdragen. Bijvoorbeeld op het gebied van IoT en AI hebben we fantastische expertise en klantcases in huis, die oplossingen kunnen bieden voor de uitdagingen van deze tijd. We blijven onszelf continu verbeteren en opnieuw uitvinden, in partnership met onze klanten. Doel is om onze positie waar te maken als autoriteit voor samenhangende dienstverlening bij de bedrijfskritische en vernieuwende businessvraagstukken van onze klanten. We zijn trots op alle collega’s die zich dag in dag uit inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Zonder al deze gedreven mensen en de goede relatie met onze klanten, was dit niet mogelijk geweest.