Conclusion ForeyeT wint aanbesteding van spoorwegbeheerder ProRail

Systeem integrator neemt beheer en onderhoud van reisinformatiesystemen op zich.

Systeem integrator en specialist in reisinformatiesystemen Conclusion ForeyeT heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer en onderhoud van alle digitale visuele reisinformatieschermen van spoorwegbeheerder ProRail. Ook het contract voor onderhoud van stationsklokken is verlengd. De gunning is voor een periode van maximaal acht jaar - vijf jaar met drie keer de optie tot verlenging van een jaar - en sluit aan op de huidige samenwerking van de afgelopen tien jaar.

Directeur Conclusion ForeyeT Martijn Danse: “Uit de gunning spreekt waardering voor onze huidige dienstverlening. Wij zijn trots dat we ook de komende jaren ProRail mogen meenemen in onze passie om te werken aan een zo efficiënt, veilig, innovatief en toekomstbestendig informatieplatform.”

29 september 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion ForeyeT wint aanbesteding Prorail
Beheer en onderhoud

Het contract omvat het 24/7 beheer en onderhoud van alle 3.500 schermen op de vierhonderd stations in Nederland. Martijn Danse: “Wij zorgen dat alle hardware en software doorlopend online is. Dit lukt ons onder meer door strakke functiehersteltijden, correctief en preventief onderhoud, goed reserveonderdelenmanagement en lifecyclemanagement van de hardware.”

Conclusion ForeyeT voldoet al jaren aan onze hoge verwachtingen.

Bob van Zwieten, Contractmanager ProRail
Bestand voor de toekomst

De komende tijd wordt de connectiviteit van de informatieschermen geoptimaliseerd met de verdere uitrol van 4g, glasvezel en upgrades van hardware. Met als doel connectiviteitsstoringen te reduceren en beschikbaarheid te verhogen. Tegelijk zorgen snelgroeiende IT-innovaties voor steeds frequentere software-updates. Hierdoor kan sneller ingespeeld worden op verzoeken van marktpartijen en zijn de informatiesystemen toekomstbestendig.

Contractmanager ProRail Bob van Zwieten: “Conclusion ForeyeT voldoet al jaren aan onze hoge verwachtingen. Ze denken kritisch mee en komen continu met verbetervoorstellen. Zo voorkomen we storingen en is reizend Nederland altijd up-to-date met de juiste informatie.”

Naar duurzaam onderhoud

Duurzaam onderhoud staat hoog op de agenda van Conclusion ForeyeT. Martijn Danse: “De aanbesteding werkt als katalysator voor onze ambitie om ons onderhoudswagenpark honderd procent elektrisch te maken. Begin 2023 starten we met het vervangen van de bestelbussen. Over drie jaar is al het onderhoud duurzaam.”

Over Conclusion ForeyeT

Conclusion ForeyeT zorgt als systeem integrator en specialist in reisinformatiesystemen voor ultieme reizigerservaringen in het openbaar vervoer. Het bedrijf reviseert bestaande hard- en software en tilt producten naar een hoger niveau. De eigen R&D-afdeling ontwikkelt nieuwe producten om gaps te vullen in de markt. Conclusion ForeyeT staat voor leveranciersonafhankelijke producten.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.