Conclusion en Promedico zetten handtekening onder strategisch partnership

Op 13 december jongstleden hebben Promedico en Conclusion hun handtekening gezet onder een strategisch partnership op het gebied van ICT-dienstverlening. Het partnership start met het beheer van de infrastructuur en kantoorautomatisering. In de komende periode praten beide partijen daarnaast verder over uitbreiding van deze samenwerking, onder meer met betrekking tot de digitale transformatie van het Promedico applicatielandschap naar een nieuw betrouwbaar Hybrid Cloud platform en een volledige DevOps inrichting.

14 december 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Promedico strategisch partnership

Promedico, van oorsprong leverancier van huisartsinformatiesystemen, heeft de afgelopen jaren koers gezet richting een compleet geïntegreerd zorglandschap op het gebied van ICT. Eerder dit jaar werd in lijn met deze koers Apro, het eerste en toekomstbestendige farmaceutisch zorgsysteem geïntroduceerd. Gert Heysteeg, Serviceline Directeur bij Conclusion: “Wij ondersteunen Promedico graag op hun ingeslagen weg naar het marktleiderschap voor geïntegreerde zorg. Duizenden huisartsen en apotheken maken dagelijks gebruik van de Promedico oplossingen. Daarmee is de maatschappelijke impact in de zorg enorm en dat is precies waar onze kracht ligt: maatschappijkritische innovatieve IT dienstverlening. Conclusion is blij met het door Promedico gestelde vertrouwen. Wij zijn trots om de nieuwe partner van Promedico te zijn en zien uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Pita van Arkel, CEO van Promedico: “Het onderbrengen van onze infrastructuur bij een gespecialiseerde partij met footprint in de zorgmarkt is een belangrijke volgende mijlpaal voor Promedico. In Conclusion hebben wij hiervoor een geschikte partner gevonden, die ook actief meedenkt met ons over de toekomstige ontwikkeling van ons IT-landschap. Zo kan Promedico zelf focussen op haar core business: het werken aan ICT-oplossingen voor geïntegreerde zorg om zo verbetering en vernieuwing in de zorg te blijven realiseren.”

conclusion-en-promedico-strategisch-partnership