Conclusion en Axual bundelen hun krachten

Conclusion en Axual kondigen met trots hun zakelijke partnerschap aan. Door het combineren van Axual’s real-time streaming software met de expertise van Conclusion op het gebied van bedrijfskritische processen en platforms, willen beide organisaties inzetten op het leveren van uitstekende service aan al hun klanten.

2 juli 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Samenwerking

Conclusion en Axual kondigen met trots hun zakelijke partnerschap aan. Door het combineren van Axual’s real-time streaming software met de expertise van Conclusion op het gebied van bedrijfskritische processen en platforms, willen beide organisaties inzetten op het leveren van uitstekende service aan al hun klanten. De samenwerking tussen Axual en Conclusion is reeds gestart met een succesvolle oplossing voor Eneco.

"De kracht van deze samenwerking is de creatieve combinatie van de verschillende diensten die we aanbieden als Conclusion en Axual."

Jeroen van Disseldorp, CEO van Axual:

Eneco, een van de grootste energiebedrijven van Nederland, heeft in 2019 Conclusion gevraagd voor een Event Streaming Platform (ESP) waar ze continu datastromen kunnen verzamelen en verwerken. Om het ESP te bouwen, zocht en vond Conclusion een partner in Axual, expert in Kafka en real-time data streaming. Met deze combinatie had Eneco de ideale partner gevonden voor een korte time-to-market en betrouwbare dienstverlening. Een nieuwe samenwerking was geboren. Meer over dit project lees je binnenkort op de websites van Conclusion en Axual.

“Conclusion is een geweldige partner en ik ben enthousiast over de projecten die uit deze samenwerking zullen voortvloeien."

Jeroen van Disseldorp, CEO van Axual:

“Met Axual hebben we een goede partner aan ons zijde om onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen op het gebied van data. Door onze krachten te bundelen kunnen we niet alleen Eneco maar ook andere klanten in de toekomst voorzien van de beste oplossingen op het gebied van event streaming data en integratie.”

Robert Schras, Client Director Conclusion:

Voor Axual en Conclusion is dit nog maar het begin van een partnerschap dat in de komende jaren de potentie heeft om het tech- en datalandschap vorm te geven.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Marc de Beer

Marc de Beer

Directeur
mdbeer@conclusion.nl