ConclusiON! – De kunst van het digitaal transformeren

Digitaal transformeren is voor iedere organisatie de weg naar vooruitgang. Maar hoe behoud je de controle als digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen? Op donderdag 4 juli van 11.30 – 18.00 uur organiseert Conclusion in TivoliVredenburg in Utrecht het jaarlijkse inspiratie-event ConclusiON! 

26 maart 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion | De kunst van het digitaal transformeren

Keynote Daan Roosegaarde

Onze hoofdgast Daan Roosegaarde heeft een duidelijke visie: schoonheid als uitgangspunt voor een betere wereld. 'Schoonheid', zoals in creativiteit, en 'schoon', zoals in schone lucht en schone energie. Met de ontwerpen vanuit zijn social design lab in Rotterdam inspireert hij publiek in de openbare ruimte met zijn ideeën over de toekomst. Tijdens zijn lezing deelt hij deze visie, laat hij voorbeelden zien en zet hij alles op alles om zijn luisteraars mee te nemen naar zijn ‘Landscapes of the Future’.

Daan Roosegaarde
Daan Roosegaarde

Laat je inspireren

Er zijn vier rondes met verschillende sessies. Laat je tijdens inspirerende keynotes meenemen in de digitale transformatiereis van aansprekende bedrijven als Mammoet, PON Automotive, Hunkemöller en Rijkswaterstaat. Of sluit aan bij een van de workshops over responsible AI, verandermanagement en het Conclusion TWO-model.

Gedurende het hele event komt de kunst van het digitaal transformeren tot leven op het inspiratieplein. Alle facetten rondom de digitale transformatie komen hier samen. Het is dé plek om al je vragen te stellen en ideeën op te doen. Sluit om 17.00 uur aan bij de borrel, het perfecte moment om ervaringen uit te wisselen met andere bezoekers.

Digitaal transformeren is dé weg naar vooruitgang. Na afloop van ConclusiON! ga je boordevol inspiratie naar huis over hoe je de digitale vooruitgang beheerst, voordat deze jou beheerst.
 
Geef je interesse in dit event door via onderstaand formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Programma ConclusiON! 2024

Sprekers

Gordon Smit, Hunkemöller
Jouke Dijkstra, Havenbedrijf Rotterdam
André van der Linden, Royal FloraHolland
Margot van Zijverden
Ron Kolkman
Paul Zevenboom
ConclusiON! | De kunst van het digitaal transformeren

Ik heb interesse