ConclusiON! – De kunst van het digitaal transformeren

Digitaal transformeren is voor iedere organisatie de weg naar vooruitgang. Maar hoe behoud je de controle als digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen? Op donderdag 4 juli van 11.30 – 18.00 uur organiseert Conclusion in TivoliVredenburg in Utrecht het jaarlijkse inspiratie-event ConclusiON!

26 maart 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

ConclusiON! – De kunst van het digitaal transformeren event op 4 juli 2024 in Tivolivredenburg
Daan Roosegaarde

Keynote Daan Roosegaarde

Onze hoofdgast Daan Roosegaarde heeft een duidelijke visie: schoonheid als uitgangspunt voor een betere wereld. 'Schoonheid', zoals in creativiteit, en 'schoon', zoals in schone lucht en schone energie. Met de ontwerpen vanuit zijn social design lab in Rotterdam inspireert hij publiek in de openbare ruimte met zijn ideeën over de toekomst. Tijdens zijn lezing deelt hij deze visie, laat hij voorbeelden zien en zet hij alles op alles om zijn luisteraars mee te nemen naar zijn ‘Landscapes of the Future’.

De komende weken maken we steeds meer bekend over het programma en de sprekers.

ConclusiON! Programma

Bekijk de aftermovie van ConclusiON! 2023

ConclusiON! is dé plek om verhalen te horen, inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Bekijk de aftermovie van de 2023-editie hier.

Save the date

Donderdag 4 juli is het zover, de vijfde editie van ConclusiON! in Tivoli Vredenburg. Wil jij je laten onderdompelen in de kunst van het digitaal transformeren en het Conclusion-ecosysteem? Geef je interesse in dit event door via onderstaand formulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik heb interesse