Conclusion Connect | brug tussen business en techniek voor IoT

Conclusion Connect, een nieuw initiatief van Conclusion, helpt organisaties om de ruime hoeveelheid aan data die zij bezitten ook echt te benutten voor nieuwe businesskansen.

3 juli 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Internet Of Things

Conclusion Connect, een nieuw initiatief van Conclusion, helpt organisaties om de ruime hoeveelheid aan data die zij bezitten ook echt te benutten voor nieuwe businesskansen. Dit door slim gebruik te maken van Internet of Things. Conclusion Connect gaat hierbij verder dan het ontwikkelen van ideeën alleen, zij zorgt er ook voor dat de ideeën praktisch gaan landen binnen een organisatie en de voordelen daadwerkelijk worden verzilverd.

De aanpak

De eerste stap na inzicht in het business potentieel, is het neerzetten van een Proof of Concept waarbij een zogenaamd Minimum Viable Product wordt opgeleverd. Wanneer de Proof of Concept is geslaagd, is Conclusion ook de partner om het beheer van de oplossing op zich te nemen. 7 Dagen per week, 24 uur per dag.

Geïnteresseerd?

Luister dan zeker naar het interview op BNR met Joost Blatter van Conclusion Connect over Internet of Things (vanaf minuut 15.40) óf stuur ons een mail naar connect@conclusion.nl