Conclusion breidt offshoring activiteiten in Zuid-Afrika fors uit

Conclusion geeft een belangrijke impuls aan zijn software-activiteiten, door uitbreiding van het development-team in Zuid-Afrika. Yellowtail Conclusion is al sinds 2006 actief met een eigen softwarebedrijf in Zuid-Afrika, waar vijftig specialisten in nauwe cocreatie samenwerken met de collega’s en financiële klanten in Nederland. Het bedrijf in Kaapstad opereert voortaan onder de naam Lalandi Conclusion, de officiële Latijnse soortnaam voor de Yellowtail Kingfish. Daarmee gepaard komt de dienstverlening van Lalandi beschikbaar voor alle klanten en collega’s in het ecosysteem van Conclusion.

19 juni 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Lalandi Conclusion

De belangstelling vanuit Conclusion-bedrijven en -klanten is  aanzienlijk, ingegeven door de bewezen resultaten van Yellowtail en de schaarste op de Nederlandse IT-markt. Inmiddels werken collega’s van Lalandi Conclusion in development-teams van vijf verschillende Conclusion-bedrijven. De inzet van Zuid-Afrikaanse collega's verloopt standaard altijd via het klantcontract en -team in Nederland.

Kornelis Miske, managing director van Lalandi Conclusion, ziet veel kansen: “De afgelopen jaren hebben we met de collega's van Yellowtail in Nederland de kunst van ‘offshore development’ steeds verder geperfectioneerd. De COVID-periode heeft daarin enorm geholpen, doordat agile ontwikkeling door virtuele teams over de hele wereld volstrekt normaal is geworden. Door onze focus op het aantrekken van het topsegment developers, architecten en consultants in de Zuid-Afrikaanse markt, verrassen we klanten regelmatig met de geboden kwaliteit en teamspirit. Voor het team collega’s hier in Zuid-Afrika biedt Conclusion toegang tot fantastische klanten en professionele uitdagingen, plus de mogelijkheid om fysiek naar Europa te gaan. Het omgekeerde gebeurt ook al, Nederlandse collega’s die overkomen voor een workation bij ons.”

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion, hecht veel waarde aan deze nieuwe stap: “De vraag naar toptalent is onverminderd groot en daarnaast opereren onze klanten toenemend internationaal in gedistribueerde teams. Lalandi Conclusion slaagt er al jaren in om uitzonderlijke senior en talentvolle developers aan zich te binden, die een verrijking zijn voor iedere organisatie. Dit biedt de mogelijkheid om development-activiteiten voor onze klanten sneller op te schalen en te verbreden.”

Lalandi home
shannon and caryn smiling
Lalandi smile

Meer weten over Lalandi Conclusion?