Conclusion biedt onderdak aan de 48-uur Hackathon

Op 12, 13 en 14 mei vindt een 48-uur Hackathon plaats op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. De Hackathon start vrijdag 12 mei om 18.30 uur en eindigt zondag om 18.00 uur.

12 mei 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Voucher hackathon

De hackathon is een initiatief van Provincie Limburg en de Brightlands Smart Services Campus (mede in het kader van Techruption) en wordt van harte ondersteund door Conclusion. Conclusion biedt 48 uur lang onderdak aan de hackathon deelnemers, maar dat is nog niet alles. Conclusion coaches zullen de deelnemers 48 uur lang bijstaan met hun kennis en ervaring.

Een hackathon is een handig middel om nieuwe technologische oplossingen in een snelkookpan verder te brengen. APG, Obvion, Zuyd Hogeschool en de Kamer van Koophandel zijn als track sponsor verbonden aan de verschillende uitdagingen die tijdens de hackathon centraal staan. Deze uitdagingen zijn: Communication of the Future, Ethical trading of the future, Advice of the future en Citizen of the future. De studenten en professionals gaan zich in teams van 4 tot 6 personen 48 uur vastbijten in technologische oplossingen voor deze uitdagingen. Conclusion biedt hier graag een podium voor vanuit haar eigen Business Done Differently mentaliteit en het feit dat we in de dagelijkse praktijk altijd oog voor morgen houden. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.daretodisrupt.nl.

Naast experimenteren en het opdoen van ervaring, zijn er mooie prijzen te winnen, waaronder diverse geldprijzen, hightech gadgets en toegangskaarten voor festivals. De winnaars kunnen hun concept ook daadwerkelijk tot uitvoering brengen want Conclusion biedt de top drie winnaars  €1.000,- aan uren aan van Conclusion collega’s.

Nieuwsgierig naar de hackathon? Lees dan verder op de website.