Hoe kan je veilig werken op kantoor? De Checkin App is de oplossing

Conclusion heeft in samenwerking met Low Code Company de Checkin App gemaakt, zodat jij als werknemer veilig op kantoor kan werken. 

27 augustus 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion Low Code Company CheckIn App

Na weken alleen maar thuis te hebben gewerkt zijn wij nu af en toe een dag op kantoor. Om ervoor te zorgen dat dat veilig is en dat we niet ineens met grote groepen op kantoor zijn heeft Conclusion in samenwerking met Conclusion Low Code Company de Checkin App gemaakt.

Conclusion Low Code Company CheckIn App 1 111931344552

De Checkin App doet drie dingen

  • Inchecken op kantoor. In de app registreert de medewerker waar hij/zij op kantoor is geweest en die gegevens houden we 4 weken vast. We gebruiken deze gegevens alleen wanneer iemand een Covid-19 besmetting heeft en er een GGD-contactonderzoek plaatsvindt. Zo weten we met 1 druk op de knop met wie er mogelijk contact is geweest.
Conclusion Low Code Company CheckIn App 2 111931344541
  • Werkplek reserveren. Om zeker te weten dat er een werkplek is, reserveert een medewerker vooraf een werkplek. Zo voorkomen we dat er te veel mensen tegelijk op kantoor zijn.
Conclusion Low Code Company CheckIn App 3 111931344531
  • Lunchslot reserveren. Om opstoppingen te voorkomen tijdens de lunch verdelen we de lunchtijd in lunchslots van 30 minuten. Via de app reserveert de medewerker een slot. Zo heeft iedereen een plekje in het restaurant en voorkomen we pieken. 1,5 meter blijft zo ook tijdens de lunch goed mogelijk.
Conclusion Low Code Company CheckIn App 4 111931344521

Met NFC chips en QR-codes bij de ingang van de kantoren zorgen we ervoor dat het in- en uitchecken niet vergeten wordt.

De app is zo gemaakt dat hij snel aangepast kan worden aan veranderende richtlijnen. Inmiddels hebben alle 1.700 collega’s bij Conclusion toegang tot de app. Zo zorgen we ervoor dat er veilig samengewerkt kan worden. De app is ook beschikbaar voor andere bedrijven. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Kantoor 7 111931343600

Over Conclusion Low Code Company

Conclusion Low Code Company levert klanten ervaring en vakmanschap van low-code technologie. Wij innoveren (samen met onze klanten). We zetten wensen en verbeteringen snel om in slim ontwikkelde, gebruiksvriendelijke apps en applicaties doormiddel van low-code technologie.

Download

Alles later nog even rustig nalezen? Download onderstaand de presentatie

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Marijn Jenné

Marijn Jenné

Business Development