Als iedere seconde telt..

Missiekritische bedrijfsprocessen, processen waarbij downtime koste wat het kost voorkomen dient te worden en waarbij iedere seconde telt.

26 februari 2018   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

conclusion mission critical ambulance helikopter

Steeds meer bedrijfsprocessen verlopen digitaal. Dat biedt een breed scala aan mogelijkheden en ook een groot aantal uitdagingen. Continue beschikbaarheid van deze digitale processen is immers een vereiste. Want downtime is niet alleen schadelijk voor uw bedrijfsprocessen, maar ook voor de dienstverlening aan uw klanten en voor de continuïteit van uw organisatie. Iedere organisatie kent missiekritische processen, dat ene ‘stukje’ dienstverlening dat de organisatie ‘no matter what’ wil en moet blijven uitvoeren. Processen waarbij ‘downtime’ koste wat het kost voorkomen dient te worden en waarbij iedere seconde telt.

Overlast

Als het woord ‘downtime’ valt, denken de meeste organisaties terecht aan de financiële gevolgen. Ongeplande downtime kan immers één van de grootste kostenposten van een organisatie zijn. Maar daarnaast heeft ‘downtime’ ook een hoop andere negatieve gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan de ICT-storing die vorige maand verschillende systemen van het Radboud UMC platlegde. Door de storing stopte de gegevensuitwisseling, waardoor de afdeling Spoedeisende Hulp geen patiënten meer kon opnemen en moest doorverwijzen naar andere ziekenhuizen. Artsen konden geen beelden, zoals MRI’s en foto’s op hun scherm weergeven en het was niet mogelijk om informatie uit elektronische patiëntendossiers te raadplegen. Het gevolg: een patiëntenstop.

Nachtrust as a Service

Omdat u honderd procent moet kunnen vertrouwen op technologie, bieden onze collega’s van Conclusion Mission Critical u een honderd procent betrouwbare oplossing: zij nemen de verantwoordelijkheid voor uw technologie graag van u over. Dat doen zij bijvoorbeeld nu al voor onze nationale trots: de Nederlandse Spoorwegen.
Terwijl u slaapt zorgt Conclusion Mission Critical er, al dan niet samen met haar partners, voor dat haar kennis van technologie datgene beschermt wat voor u cruciaal is in uw dienstverlening; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo blijft ook uw business wendbaar en weerbaar!

Kennismaken?

Bel Marc de Beer van Conclusion Mission Critical +31 (0)6 53 30 02 81. En neem ook eens een kijkje bij Conclusion Mission Critical.