Conclusion organiseert iPoort-debat ‘Aan de slag met verantwoorde AI'

Conclusion en Stichting iPoort organiseren op dinsdag 4 juni, van 15.00 tot 18.30 uur, het debat ‘Aan de slag met verantwoorde AI: hoe en waarom?’ Ontdek tijdens de keynote, het debat en de paneldiscussie hoe je de voordelen van AI benut terwijl je de risico’s minimaliseert. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder en meld je aan.  

10 april 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

iPoort-debat over verantwoorde AI door Conclusion

We verkennen onder begeleiding van Karen van der Zanden veelbelovende AI-toepassingen en de ethische overwegingen daarbij. Keynotespreker Eske van Egerschot, autoriteit op het gebied van AI Governance & Responsible AI en voormalig Tweede Kamerlid voor Technologie en Innovatie, belicht de kansen en risico’s van kunstmatige intelligentie. Adil Bohoudi en Friso Spinhoven delen essentiele technieken om AI-innovaties te identificeren en succesvol te implementeren.

Een greep uit het verdere programma: 

  • De rol van AI in het stimuleren van innovatie binnen verschillende industrieën. 

  • Zeven essentiële technieken om AI-innovaties te identificeren en succesvol te implementeren. 

  • De uitdagingen en gevaren van AI-implementatie en hoe je deze kunt navigeren. 

  • Zes aandachtsgebieden voor verantwoorde inzet van AI. 

Paneldiscussie 

Het debat sluit af met een paneldiscussie over de aspecten van AI-governance. Het panel bestaat o.a. uit Peter Werkhoven van TNO, Fred Hoekstra van het UWV en Anne Meuwese van de Universiteit Leiden. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.