365 dagen om samen te vieren

Terugblik van afgelopen jaar en hoe vooruit.

27 december 2017   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Nieuwjaarsgroet header

Twee reuzenpanda’s. De zeges van Tom Dumoulin en zeilkampioene Marit Bouwmeester. Onze formidabele voetbalvrouwen. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) in Amsterdam. Een blije greep uit zo maar wat hoofdrolspelers van het afgelopen jaar.

Heftig nieuws

Maar 2017 markeerde zich niet alleen door rozengeur en maneschijn. We maakten ons ook zorgen. Over de aanslagen in o.a. Barcelona, Istanbul, London, Stockholm en LA. En over orkanen, klimaatverandering, natuurbranden en oplopende spanningen tussen oververhitte wereldleiders. Nep nieuws, Brexit en #MeToo: helaas ook serieuze kwesties.

Problemen de wereld uit?

Je hoeft geen zwartkijker te zijn om te beseffen dat in 2018 echt niet alles is opgelost. Daarom verwachten we volgend jaar ook niet meteen wereldvrede, meevallende overheidsbegrotingen of gelijke kansen voor iedereen. De wereld verandert langzaam - waar er überhaupt invloed mogelijk is. Maar dat‘ie te verbeteren is: daar geloven we in.

Het gaat om dóen

Dat heeft met onze instelling te maken. Kansen zien. Verantwoordelijkheid nemen, ook risicodragend. We werken aan mogelijkheden om zelf invloed uit te oefenen. Illustratief is onze overname van Furore: specialist op het gebied van zorg en medical intelligence. IT, domeinkennis en business versterken elkaar, met meerwaarde voor onze klanten én hun klanten.

Onze wens voor u

Graag halen wij in 2018 opnieuw onze banden met u aan. Gericht op digitale transformatie en een gezonde disruptie van uw werkveld. Goed voor uw business, goed voor de samenleving. Onze wens aan u: laat er heel veel te vieren zijn het komende jaar. 365 dagen lang. Zowel in persoonlijk als in zakelijk opzicht. Gelukkig nieuwjaar!