21st Century Skills Webinar - De nieuwe mens

Op donderdag 11 juni 2020 gaven wij een webinar met als thema; 21st Century Skills - De nieuwe mens. Met onderwerpen zoals: Digitale transformatie en change management. Veranderen is de enige constante en welk Learning Management Systeem past nu bij jouw organisatie? Bekijk hier de replay van dit webinar.

12 juni 2020   |   Webinar   |   Door: Conclusion

Deel

webinar 21st Century Skills 111937652845

Op donderdag 11 juni 2020 organiseerden wij een webinar met als thema; 21st Century Skills - De nieuwe mens.

webinar 21st Century Skills Team 111937651725

Digital intelligentie, future work skills, 21st Century Skills… zomaar wat termen die op dit moment volop in de belangstelling staan. Maar waar hebben we het dan over? En wat betekent het voor de toekomst van organisaties en hun medewerkers?

Dat de maatschappij verandert door technologie en digitalisering is een feit. We gaan van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. Steeds meer mensenwerk wordt gedaan door machines en er worden steeds meer computers en ICT ingezet. Werk en functies veranderen en organisaties merken dat ze hun medewerkers moeten laten meebewegen naar de nieuwe werkelijkheid.

Hoe kan je als organisatie vandaag al een brug slaan tussen deze ontwikkelingen en de wendbaarheid van de medewerkers. Wat vraagt dat van jou en jouw mensen? Veerkracht en skills? Ofwel: hoe ga je om met actuele uitdagingen om het beste uit jezelf en uit je organisatie te halen?

Conclusion is ‘transformatie’. Dit zit in ons ecosysteem besloten. Vanuit de diverse werkmaatschappijen helpen wij organisaties bij hun stappen naar de toekomst.

Tijdens dit webinar ‘21st Century Skills | De nieuwe mens’ krijgen organisaties antwoord op de vragen: 

  • Digitale transformatie  en change management. Hoe beweeg je mee en functioneer je zelfstandig in de nieuwe (digitale) werkelijkheid?
  • Veranderen is de enige constante. Zorg dat je daarop anticipeert.
  • De skills van morgen met een link naar vandaag. Welk Learning Management Systeem past nu bij jouw organisatie?

Ben jij benieuwd wat er allemaal is besproken? Bekijk dan onderstaand de replay.

stockfoto verkleind.jpeg 111937643613

Bekijk hier de replay van ons 21st Century Skills Webinar - De nieuwe mens.

21st Century Skills   robot 111937651437