13-12-2019 / nieuws /

Conclusion nummer 1 ICT-dienstverlener van Nederlandse bodem

Wij zijn trots dat we in het imago-onderzoek van Computable 100 gewaardeerd worden door de markt als nummer 1 van de Nederlandse ICT-dienstverleners. Het imago-onderzoek voor Computable 100 wordt jaarlijks uitgevoerd door onderzoeksbureau Enigma Research. Het online onderzoek is uitgevoerd in april 2019. 

 

Engbert Verkoren CEO Conclusion 111953360478

Het wezen van Conclusion is dat we het nét even anders doen

“Het wezen van Conclusion is dat we het nét even anders doen. Business Done Differently, noemen we dat. Wij zijn als IT-partner voor digitale transformatie en IT-services actief in het hart van de maatschappij; onze veelal Nederlandse klanten hebben met hun missie-kritische systemen grote impact”, aldus Engbert Verkoren, CEO van Conclusion.

Stijging in top 100: Conclusion op positie 31 

In de totale ranking stijgt Conclusion naar positie 31 in deze top 100 ICT-bedrijven (ranking in 2018: positie 36). We investeren in onze mensen door hen de vrijheid te geven om zich te ontwikkelen en volop ruimte te bieden voor ondernemerschap. Als ecosysteem met meer dan 25 grotendeels autonome labels, zit ondernemerschap ook echt in ons DNA. Dat dit resoneert in de markt blijkt uit de stijging die we hebben behaald op de aspecten innovatief en kennisniveau.

 

Duurzaamheid is een aspect wat dit jaar voor het eerst is meegenomen in het onderzoek. Conclusion bevindt zich op dit thema in de top 50. Een mooie stimulans om ons Conclusion Cares-beleid met volle overtuiging en energie door te zetten.

 

In dit continue programma leggen we focus op 3 van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, die goed aansluiten bij onze organisatie en MVO-ambities:

  • Goede gezondheid en welzijn (SDG3)
  • Industrie, innovatie en infrastructuur (SDG9) 
  • Klimaatactie (SDG13)

 

  

Gewaardeerd op expertises Consultancy, IoT & Sensoren en Digitale Transitie

 

Vanuit de propositie Beheerst Vernieuwen werkt Conclusion aan Digitale Transformatie. De andere propositie Nachtrust as a service richt zich op process outsourcing. Twee pijlers die richting geven aan de dienstverlening. In onze werkvelden borgen we onze expertises die bij onze klanten centraal staan. Drie van onze acht expertises worden in het imago onderzoek expliciet gewaardeerd door de markt:

 

-        Consultancy (positie 9)

 

-        IoT & Sensoren (positie 11)

 

-        Digitalisering & Digitale Transitie (positie 15)

 

 

 

Conclusion in top 50 financieel krachtigste IT bedrijven

Computable publiceert ook een financiële top 100. Deze lijst wordt opgesteld door CFI Netherlands en komt tot stand door gebruikmaking van gerapporteerde financiële gegevens over 3 jaar, zoals de omzetgroei, Ebitda-marge, solvabiliteit en de omzet per medewerker. Conclusion eindigt op een 47e positie in deze top 100. Conclusion is in 1997 opgericht en de laatste jaren hard gegroeid. Van 1000 werknemers in 2015 naar 1750 nu. De omzet nam toe naar 240 miljoen euro. Gemiddeld zo’n 15% groei per jaar.

 

Deze financiële kracht zien we ook terug in de labels van Conclusion. Met ieder hun eigen signatuur en specialisme opereren de labels in de top 3 van hun segment. Het label myBrand zien we zelfs terug op de 21e positie van deze top 100. Een prachtig resultaat en stijging ten opzichte van vorig jaar (ranking in 2018: positie 30). 

 

Interview: ‘Best bewaarde geheim van Utrecht onthuld’

Naast de rankings lees je in de Computable 100 een uitgebreid interview met Engbert Verkoren, CEO van Conclusion. Lees hoe Conclusion ervoor zorgt dat het nooit misgaat met de kroonjuwelen van de klant en wat ‘Verschil moet er zijn’ betekent voor onze collega’s. Lees het volledige interview hier.

 

 

Heb je interesse in Conclusion als mogelijk nieuwe werkgever?

 

Kijk op www.werkenbijconclusion.nl voor onze actuele vacatures.

Liever direct contact? Onze afdeling Recruitment vertelt je graag meer. Bel naar 030-2193800 of mail naar recruitment@conclusion.nl

 

Engbert Verkoren
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil je meer weten over wat Conclusion als IT-dienstverlener voor jou kan betekenen?
Bel Engbert Verkoren +31 (0)88 266 2757