• Cases

    Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over myBrand, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van myBrand

Over myBrand Conclusion

Taking Responsibility

SAP ERP

myBrand Conclusion is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Vanuit het concept van “ The Intelligent Enterprise ” van SAP ondersteunt myBrand Conclusion haar klanten in de digitale transformatie. Een robuust ERP als system of records, zoals bedoeld in het Pace-layer model van Gartner is en blijft een onmisbaar fundament hiervoor. Een verschuiving naar SaaS of andere cloudconcepten vindt plaats, maar is voor de “kroonjuwelen” van een organisatie nog zeker geen gemeengoed. Het implementeren en onderhouden van een ERP verandert, in de cloud, maar zeker ook on premise. Dit vraagt andere eigenschappen van de consultants die hierbij betrokken zijn. Vanuit die constatering investeert myBrand Conclusion in kennis en vaardigheden. De “Consultant of the Future” denkt meer in end-to-end processen dan in specifieke modules, hanteert “show-and-tell” in plaats van “u vraagt, wij draaien” en spreekt daarbij in termen die aansluiten bij de business, waardoor daar meer draagvlak ontstaat. Door kennis en ervaring vanuit projecten te combineren in myBrand Conclusion Implementation Services ontstaat een kernteam van projectconsultants dat, aangevuld met kennis van klantorganisaties en de uiteindelijke borging in DevOps teams, een betrouwbare partner is bij business gedreven transformatieprojecten.

Rondom de core van de ERP ontstaat een hybride landschap van specifieke oplossingen (systems of differentiation), aangevuld met klantspecifieke toepassingen, steeds vaker ontwikkeld in een low-code platform zoals OutSystems of Mendix. Voor generieke toepassingen ontwikkelt myBrand Conclusion eigen applicaties die als add-on op de cloudproducten van SAP kunnen worden afgenomen. Onder deze gelaagde architectuur zijn onderwerpen als Integratie, (cloud) Infrastructuur en Security inmiddels bijna commodity, maar vaak nog geen vanzelfsprekendheid. myBrand Conclusion biedt op al deze vlakken kennis en expertise en bouwt dit steeds verder uit. Enerzijds door een verbreding van de kennis bij de myBrand Conclusioners, anderzijds door samenwerking binnen het Conclusion ecosysteem of met partners op specifieke niches. Als lid van het Premium Partner Council van SAP blijft myBrand Conclusion een van de belangrijkste partners van SAP Nederland. Dit zorgt voor korte lijnen in situaties die daarom vragen, met klanttevredenheid, ook vanuit SAP, als leidend principe. 

Sinds 2019 is Nextmoves onderdeel van myBrand Conclusion. Nextmoves heeft als missie om de best gewaardeerde SAP HCM dienstverlener van Nederland te zijn door het nemen van verantwoordelijkheid. Nextmoves heeft een brede geïntegreerde dienstverlening op het HR gebied, van implementatie tot ondersteuning. Met meer dan 40 professionals worden klanten ondersteund op het gebied van SuccessFactors implementaties, eigen producten op het SAP Cloud Platform en via een doeltreffende beheerorganisatie waarmee zowel SuccessFactors als SAP HCM bediend kunnen worden.

Meer informatie?

  • myBrand Conclusion
  • Nextmoves
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Cases
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies