• Cases

    Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over myBrand, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van myBrand

Mammoet verhuist SAP-omgeving naar myBrand Conclusion private cloud

Mammoet, ’s werelds marktleider op het gebied van zware en complexe hijs- en transportklussen, is wereldwijd actief en heeft op alle werelddelen kantoren en werven. De kern van de bedrijfsvoering is een goede logistieke planning, zodat het juiste materieel en de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste locatie aanwezig zijn. Deze kernactiviteiten worden ondersteund door SAP ERP. Om de continuïteit te verbeteren en beter voorbereid te zijn op een datagedreven toekomst, koos Mammoet ervoor de SAP-omgeving te verhuizen naar de myBrand Conclusion private cloud.

Klant

Mammoet

Logo Mammoet

Markt

Zakelijke dienstverlening

Publicatiedatum

6 december 2020

Mammoet

Zoals zoveel bedrijven, bevindt ook Mammoet zich midden in een digitale transformatie. Vrachtwagenchauffeurs en kraanmachinisten worden ondersteund door apps op een tablet. Door remote monitoring en predictive maintenance wordt het onderhoud steeds beter gepland en valt materieel minder vaak uit. Onlangs is zelfs een hijskraan in de Verenigde Staten vanuit Schiedam bestuurd. “We innoveren op allerlei fronten”, zegt Gerrit Dekker, ICT Directeur van Mammoet.

Betrouwbare back-end

Al deze innovatieve toepassingen aan de voorkant moeten uiteraard worden ondersteund door een betrouwbare back-end. De plannen voor een migratie naar   SAP S/4HANA   zijn door het coronavirus even in de ijskast gezet, maar dat weerhield Mammoet niet om afscheid te nemen van de bestaande ICT-dienstverlener die SAP hostte. “We maakten ons zorgen over de toekomstige dienstverlening en we kwamen er na een marktuitvraag ook achter dat de prijs vandaag de dag wat lager kan liggen door de voordelen die een private cloud biedt.” Mammoet voerde een marktverkenning uit. myBrand Conclusion belandde bovenaan de shortlist vanwege de hoge positie in de jaarlijkse Giarte IT Experience Benchmark. Dat Mammoet en myBrand Conclusion beide tot SHV Holdings behoren, maakt voor Dekker persoonlijk weinig verschil, maar was voor sommige andere stakeholders wel een pré. “Ik ben in mijn rol natuurlijk vooral gebaat bij een betrouwbare dienstverlening”, zegt hij.

Digitale tansformatie binnen de zakelijke dienstverlening

Conclusion in de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de zakelijke dienstverlening?

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Cases
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies