• Cases

  Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

 • Over myBrand, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

 • Nieuws, events en artikelen van myBrand

Het pad naar de Intelligent Enterprise

Businesstransformaties met behulp van SAP’s Intelligent Enterprise en Low-code applicaties
Best gewaardeerde SAP-dienstverlener van Nederland

In de afgelopen jaren is myBrand uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende SAP-dienstverlener. myBrand neemt nadrukkelijk de verantwoordelijkheid om een effectieve ondersteuning van de bedrijfsvoering bij jouw organisatie te realiseren, door de toepassing van SAP oplossingen en Low-code. Met geïntegreerde dienstverlening op het gebied van implementaties, support en hosting stelt myBrand jou in staat om te focussen op het bedrijfsproces. 

Oplossingen

 • Met een SAP systeem heb je een robuuste oplossing in huis voor de lange termijn.

 • Door toenemende digitalisering, compliance en dreigingen van kwaadwillende is informatiebeveiliging voor elke organisatie steeds belangrijker.

 • Waar een architect in de bouw ontwerpen en tekeningen maakt, is de architectuur binnen IT vooral een set aan regels en afspraken op basis waarvan systemen worden ontwikkeld en onderhouden.

 • Jouw organisatie vraagt om een steeds bredere toegang tot informatie, een hogere beschikbaarheid, meer snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en dat alles tegen lagere kosten.

 • Iedere manager wil het nut van een integratietool ten opzichte van een point-to-point koppeling direct inzichtelijk maken.

 • Met een “Low-code” development platform helpt myBrand jouw organisatie innovatieve en gebruiksvriendelijke mobiele bedrijfsapplicaties en webportalen te implementeren.

 • Al meer dan 15 jaar heeft myBrand de missie: best gewaardeerde dienstverlener in Nederland. Een missie waarmee wij invulling geven aan onze customer experience.

 • Welkom in het tijdperk van Human Experience Management (HXM) Het is tijd om de evolutie van HCM naar HXM in gang te zetten.

 • Voor een goede besturing van jouw organisatie is het verzamelen en analyseren van gegevens van bedrijfsprocessen essentieel.

 • Profiteer van realtime klant- en point-of-sale-inzichten (POS), bereik jouw klanten via alle mogelijke kanalen en krijg de transparantie die je nodig hebt om alle processen te optimaliseren.

Onze ambassadeurs

Het ging zo snel en soepel. Ik vind dit echt een voorbeeldproject van hoe je IT-vernieuwing ook kunt aanpakken.

Hetty Verbakel

Teammanager Customer Services bij Attero

Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal

Chief Information Officer

myBrand is in Nederland de partner met de meeste ervaring in retail. En dat merken wij. Zij ondersteunen ons niet alleen op technisch vlak, maar ook op businessvlak. Ze begrijpen onze wensen en weten hoe je die moet vertalen naar de software.

Paul John Bakker

Hoofd Global Enterprise Solutions

Zeven manieren waarop een intelligent enterprise zich onderscheidt

Niet de sterksten hebben de grootste overlevingskans, maar degenen die zich het best aanpassen op veranderende omstandigheden. Inspelen op veranderingen zou daarom een kerncompetentie van iedere organisatie moeten zijn.

Mammoet verhuist SAP-omgeving naar myBrand private cloud

“We innoveren op allerlei fronten”, zegt Gerrit Dekker, ICT Directeur van Mammoet.

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

myBrand maakt afvalverwerker bekend met OutSystems en low-code

Intertoys verhuist SAP-omgeving naar public cloud

Als een van de eerste organisaties in Nederland kiest Intertoys ervoor om zijn SAP-omgeving onder te brengen in de publieke Azure cloud.

Security verhogen? Vergeet je SAP-landschap niet

Het aantal security-incidenten neemt hand over hand toe. Zelfs gerenommeerde organisaties die hun IT goed op orde lijken te hebben, worden slachtoffer van phishing of ransomware.

SAP S/4HANA

Een nieuwe, vereenvoudigde versie van SAP ERP

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

1900+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
 • Cases
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy