Conclusion Cares

Conclusion Cares MVO Ambitie Industrie Innovatie en Infrastructuur

Een innovatief klimaat is van groot belang voor de concurrentiekracht van Nederland. De wereld gaat veranderen door de disruptieve technologieën die momenteel verder ontwikkeld worden. Als IT dienstverlener staan we aan de basis hiervan. Wij staan aan de start en daarom is het essentieel dat wij optreden als aanjager van innovatie en onze innovatiekracht maximaal benutten. Door onze mensen de ruimte te geven, te inspireren en te faciliteren, door onze kennis te delen met de nieuwe generaties in onze maatschappij en door onze innovaties te implementeren bij onze klanten.

 

Dare to share

Conclusion en haar bedrijven delen regelmatig kennis, blijven up-to-date en vernieuwen via diverse blogsreeksen, o.a. over Security, Agile en Open Source. Ook geven we workshops en trainingen, organiseren we hackathons en hebben we initiatieven om ons continu bij te leren en te vernieuwen, waarvan de First8 Academy een voorbeeld is.

 

Sinds 2018 hebben we een terugkerend evenement ontwikkeld wat als platform dient voor innovatie: Conclusion on Stage. Bij Conclusion on Stage stappen collega’s het podium op om specialisatie, innovatie en passie te delen. Zo ontstaan nieuwe ideeën en brengen we de expertises van ons ecosysteem samen. Dit evenement vindt driemaal per jaar plaats.

 

The next generation

Onze kennis delen we graag met anderen. Door samen op te trekken, maken we impact op de maatschappij. Op onze site Dare to Disrupt delen we onze labs en practices met iedereen die net als wij geloven dat het noodzakelijk is om non-stop te experimenteren. Denk eens aan de rol die Internet of Things speelt in de ontwikkeling van duurzame infrastructuur. We nodigen bezoekers uit om met ons mee te kijken naar cutting edge technologieën en innovatieve bedrijfsmodellen en kennis te maken met onze experts. Hiernaast richten we ons ook op specifieke doelgroepen in de maatschappij, zoals de nieuwe generatie. Door actief te zijn in de onderwijsmarkt, dragen we eraan bij dat onze kinderen straks goed voorbereid de arbeidsmarkt betreden. Een voorbeeld van een initiatief op dit vlak is Security4Teens. Om de digitale weerbaarheid bij tieners te versterken en hen de kneepjes van het digitale vak bij te brengen, organiseren onze collega’s van First8 en Bright Alley tweemaal per jaar dit event.

 

In our work

Uiteraard zie je onze innovatiekracht terug in onze projecten. Of het nu gaat om Cloud oplossingen, Internet of Things, Robotic Process Automation (RPA) of de inzet van gamification voor Learning & Development. Dat onze innovaties ook grote impact hebben in de maatschappij blijkt bijvoorbeeld uit ons werk voor de NS. Zo is de Intelligent Platform Bar Lite (IPBL) is een goed voorbeeld van hoe ons label ForeyeT met innovaties haar klanten helpt hun doelen te bereiken. De IPBL is een ledbalk ingebouwd in het perron met voor iedereen herkenbare kleuren. De balk helpt zo reizigers sneller instappen. Ze kunnen zich bovendien beter verspreiden over het perron en hebben daarmee een grotere kans een zitplaats te vinden. Tevens bevordert het de veiligheid van reizigers. De IPBL biedt ook de vervoerders een aantal grote voordelen: door de kortere in- en uitstaptijden kunnen ze vaker op tijd vertrekken. En doordat het systeem via radar ook het aantal in- en uitstappers kan bijhouden, kunnen vervoerders nauwkeuriger materieel en personeel inzetten. De NS wil toe naar spoorboekloos reizen: elke tien minuten een trein. De IPBL brengt dat doel dichterbij met kortere in- en uitstaptijden.

Merel Kuiper
Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd? Bel Merel Kuiper +31 645210115