Conclusion Cares

Conclusion Cares MVO Ambitie Goede Gezondheid en Welzijn

Zonder een goede gezondheid en welzijn, verliest al het andere aan belang. Het staat aan de basis van wie we zijn. Conclusion treedt op als facilitator voor sport en ontspanning voor haar medewerkers. Maar levert ook haar bijdrage op het gebied van gezondheid en welzijn voor de maatschappij en voor haar klanten.  

 

Healthy body, healthy mind

Het welzijn van onze mensen is key. Als werkgever voelen we ons verantwoordelijk voor hen. Ze zetten zich dagelijks in voor onze organisatie en onze klanten en daarmee maken wij ook een groot deel van hun leven uit. Leven waarin naast ruimte voor inspanning ook ruimte voor ontspanning is.

 

Onze activiteitenaanbod is breed. Hierdoor is er voor ieder wat wils. En naast de activiteiten die vanuit initiatief van Conclusion ontwikkeld worden, ondersteunt Conclusion ook initiatieven die door onze mensen georganiseerd worden. Een greep uit onze sportkalender: business hockey competitie, wielrennen, hardloopevents, obstacle runs en niet te vergeten ons jaarlijkse bowlingtoernooi. Ook is er driemaal per week de mogelijkheid op yogales te volgen op ons kantoor in Utrecht en bieden we de mogelijkheid om een heerlijke stoelmassage te boeken.

 

Broader view

We proberen verder te kijken dan onszelf. Zo kijken we in de initiatieven die we ontplooien waar we uit terug kunnen doen voor de maatschappij op het gebied van welzijn en goede gezondheid. Zo doen we jaarlijks mee aan de Run for Hunger, waarvan onze investeerder NPMCapital hoofdsponsor is. We lopen hard voor de Hartstichting in de jaarlijkse Singelloop in Utrecht en doneerden we een deel van onze Kerstgift doneerden aan het Prinses Maxima Centrum.

 

In our work

De core van wat we doen, ligt in ons dagelijks werk. Daar willen we elke dag weer het verschil maken. We zijn trots dat mogen werken voor de Zorgmarkt. Met ons label Furore hebben we binnen ons ecosysteem een specialist in de Zorgmarkt. Van EPD’s tot Medical Intelligence: Furore heeft diepgaande kennis van het zorg- en wetenschap domein en kan hierdoor professionele ondersteuning bieden aan ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Of het nu gaat om het ontwikkelen van maatwerksoftware en koppelingen of het ontsluiten van data voor wetenschappelijk onderzoek. Lees meer over het werk van Furore in de Zorg.

 

Merel Kuiper
Naast aandacht voor bits en bytes, doen we ook graag iets terug. Benieuwd? Bel Merel Kuiper +31 645210115