• Expertises

Werken bij Conclusion Mission Critical

Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert bedrijfskritische applicaties en platformen van organisaties die in het hart van de maatschappij staan. Beschikbaarheid, flexibiliteit en veiligheid zijn voor onze klanten van (levens)belang. In onze aanpak doet de mens niet onder voor de organisatie en de techniek. Persoonlijk contact en aandacht, directe lijnen en echte kennis van de klant; precies zo maken wij het verschil.

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Onze medewerkers aan het woord

"Werken bij Conclusion Mission Critical betekent voor mij fun hebben met mijn collega's, een familiegevoel, en ook knallen voor de klanten. Zoals bij de migratie van de OT-omgeving van Eneco. Dat was een gaaf project. We hebben eigenlijk het onmogelijke waargemaakt voor Eneco. Ik was super enthousiast dat ik daar deel vanuit mocht maken."

Gülhan Kiliç

Customer Service Manager, Conclusion Mission Critical

"We zijn een hechte club mensen die altijd voor elkaar klaar staan; zowel overdag als 's nachts en in het weekend. Is er iets? Dan is iedereen bereid om te helpen, altijd in het teken van de dienstverlening voor de klant."

Ron Smits

Service Manager, Conclusion Mission Critical

"Het mooie aan het Conclusion ecosysteem is dat er veel mogelijk is en je kansen kunt pakken als je die durft aan te grijpen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei."

Wieteke Idema

Customer Operations Manager OV-domein, Concusion Mission Critical

Onze vacatures

Mission Critical Engineer - Infra

Conclusion Mission Critical

Medior, Senior

Utrecht, Amsterdam

Fulltime 32-40 uur

Meer weten over werken bij Conclusion Mission Critical?

Jim Kuijs

IT Recruiter
jkuijs@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy