Succesvolle ISO 9001 certificering!

We zijn erg blij te kunnen verkondigen dat Conclusion Mission Critical op 25 februari 2019 de ISO 9001 certificering heeft behaald.

25 februari 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

ISO9001 2 111978491032

Omdat we als bedrijf ‘Nachtrust as a Service’ bieden, en hiermee dus de zorgen bij de klant wegnemen, is het belangrijk dat we altijd ‘in control’ zijn. Onze diensten zijn te allen tijde beschikbaar en we blijven altijd kritisch kijken naar onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat dit niet alleen door ons gebeurd, maar dat dit jaarlijks ook door een onafhankelijke partij getoetst wordt.

Afgelopen december vond de eerste externe audit van onze documenten plaats, en vandaag was de auditor van Quality Masters opnieuw aanwezig om de certificering van ISO 9001 af te ronden. En met goed resultaat!

Door inzet van onze enthousiaste medewerkers, de opzet van het kwaliteitsmanagementsysteem en de procesvolwassenheid rond het leveren van onze Mission Critical diensten hebben we deze certificering nu behaald. Specifiek willen we hierbij het team bedanken dat intensief betrokken is geweest bij dit traject: Marc de Beer, Artiën Bel, Sander Brinkman, Gerrit Claessen, Peter van der Giessen, Jarro van Ginkel, Lonneke Spelt en Sander Verberk.

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons