Op vakantie zonder (IT) zorgen

Je bent op vakantie. In je linkerhand een drankje met een exotisch mini-parasolletje en op de achtergrond niks anders dan een azuurblauwe zee dat vredig tegen het parelwitte strand klettert. Je checkt je smartphone en ziet dat op kantoor de zaken meer dan goed gaan. Je leunt weer achterover en neemt nog een slok van uw drankje. Klinkt als een droom nietwaar?

18 september 2019   |   Blog   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

Op vakantie zonder zorgen
Herkenbaar?

Veel vaker dan ons lief is, kunnen we de telefoon niet wegleggen op vakantie. De business gaat door, en interne brandjes moeten tijdig geblust worden. Met als gevolg dat je op je vakantieadres dagelijks door de mail heen worstelt en de telefoon aan je oor geplakt zit. Dit klinkt je waarschijnlijk iets bekender in de oren.

Welk scenario kies je?

Als je tussen deze twee scenario’s zou mogen kiezen, dan is de keuze vrij gemakkelijk. Om maar met de deur in huis te vallen, zeg ik bij deze dat de persoon in het 1e scenario in zee is gegaan met Conclusion Mission Critical. Ja ja, de azuurblauwe zee. Niemand heeft zin om zich op vakantie zorgen te moeten maken over de business. Witte glitters kweken (oftewel grijze haren) moet met leeftijd komen. Niet met kopzorgen.

Geen kopzorgen – Nachtrust as a Service

Hoe nemen wij deze kopzorgen bij je weg? Heel simpel. Alles wat stuk kan gaan op IT-gebied, maar ten alle tijden heel moet blijven, houden wij 24x7, 365 dagen per jaar up-and-running. In mijn functie als Mission Critical Engineer betekent dit dat ik samen met het multidisciplinaire team zorgdraag voor jouw IT-omgeving. Dag en nacht. We hebben alle expertise in huis; van beheer tot en met kennis van (keten) monitoring en projecten. Kortgezegd bemoeien wij ons overal mee. Hoe zien de servers eruit? En de daarbij behorende applicaties? En hoe verlopen alle processen daaromheen? Om maar een paar voorbeelden te noemen

Laat ik het anders verwoorden: stel je woont in een mooi huis. Na verloop van tijd begint de verf te bladderen, steekt het onkruid in de tuin de kop op en met een beetje pech heb je last van een lekkage. Wij zorgen ervoor dat er opnieuw geverfd wordt (IT up-to-date houden), het onkruid wordt weggehaald (IT-landschap schoon en strak houden) en lekkages gedicht worden (alles security-proof maken). En indien benodigd plaatsen wij ook nog eens een strak dakkappelletje (uitrollen van nieuwe servers/applicaties). En net als mijn vrouw, geven wij advies waarop je misschien niet zit te wachten, maar eigenlijk stiekem wel heel fijn is.

Voor dit alles werken wij gezamenlijk als team 24x7 om jou die nachtrust te gunnen, en een vakantie zonder zorgen.

Hoor het ook eens onze klanten

Om 24x7 zicht te hebben op de prestaties van hun windmolenparken, warmtenet-installaties en stadsverwarming-installaties heeft Eneco haar volledige Operationele Technologie omgeving bij Conclusion Mission Critical ondergebracht. Lees en bekijk hier hoe wij Eneco ‘Nachtrust as a Service’ bieden, hoe zij de samenwerking ervaren en hoe we samen aan de toekomst werken. In control today, innovate for tomorrow.

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons