Hercertificering ISO 9001 na uitbreiding Conclusion Mission Critical

Op donderdag 13 februari heeft  de audit plaatsgevonden voor de hercertificering van ISO 9001. Met de uitbreiding van Conclusion Mission Critical naar Amsterdam per 1 januari, diende deze vestiging ook volledig meegenomen te worden in de certificering.

17 februari 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

helloquence 5fNmWej4tAA unsplash 111947651850

Door nauw samenwerken en het aanhouden van een duidelijke one way of working heeft Conclusion Mission Critical zonder aandachtspunten succesvol de hercertificering van ISO 9001 behaald voor beide vestigingen (Utrecht en Amsterdam).

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en kan gebruikt worden om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van de klant. In het kort; zeg wat je doet, doe wat je zegt en lever hier het bewijs voor.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn en ze echt ‘Nachtrust as a Service’ te kunnen bieden, dienen wij altijd ‘in control’ te zijn. We kijken hierdoor zeer kritisch naar onze dienstverlening en vinden het belangrijk dat dit ook door een onafhankelijke partij getoetst wordt. Een extra certificering om onze klanten te tonen dat wij altijd ‘in control’ zijn over hun IT-systemen en de organisatie eromheen.

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons