Ennatuurlijk kiest Conclusion Mission Critical voor vernieuwen OT-landschap

Utrecht, 13 mei 2020 – Het Nederlandse warmtebedrijf Ennatuurlijk heeft Conclusion Mission Critical geselecteerd als ketenregie- en infrapartner voor het vernieuwen en beheren van het operationele technologie (OT) landschap. Met de digitale ondertekening van het contract start vandaag de landelijke uitrol van 5 naar 400 locaties. De vernieuwing maakt de OT van het warmtebedrijf flexibel, betrouwbaar en toekomstbestendig, zodat Ennatuurlijk continue levering van warmte kan blijven garanderen in een voortdurend veranderende markt.

13 mei 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

Ennatuurlijk Conclusion

24/7 beschikbaarheid en hogere veiligheid dankzij centraal geïntegreerde omgeving

Ennatuurlijk

Van PoC naar één centraal geïntegreerd OT-landschap

Na een succesvol Proof of Concept vond het warmtebedrijf in Conclusion Mission Critical de hosting- en beheerpartner die het zocht om samen met partners het complexe OT-landschap te hervormen naar één centraal geïntegreerde omgeving. Conclusion Mission Critical ontzorgt door Ennatuurlijk te voorzien van een secure access-omgeving, zodat medewerkers altijd en overal veilig toegang hebben tot de OT-omgeving. Dankzij onder andere Single Sign-On, security monitoring en monitoring van servers, applicaties en end-to-end connections, en 24/7 beheer en ketenregie over de andere partners van Ennatuurlijk, nemen zowel het gebruiksgemak als de veiligheid van de omgeving toe. Downtime is geen optie, gezien de gigantische impact die dit zou hebben op duizenden bedrijven en huishoudens. Dankzij de hervorming van het OT-landschap is Ennatuurlijk klaar voor de toekomst.

Het Proof of Concept overtuigde ons. Conclusion Mission Critical helpt ons OT-beheer naar een hoger niveau te tillen en ontzorgt.

Carel van de Geijn, programmamanager bij Ennatuurlijk

“De samenwerking met Ennatuurlijk past perfect bij onze missiekritische dienstverlening in het hart van de maatschappij”, vertelt Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical. “Wij zijn trots op de keuze van Ennatuurlijk voor Conclusion Mission Critical en we zijn blij dat we elkaar zowel op cultureel als inhoudelijk vlak hebben gevonden. Door Nachtrust as a Service te bieden, ontzorgen we Ennatuurlijk volledig Hiermee waarborgen we de continuïteit van hun operationele technologie 24/7, met de daarbij noodzakelijke wendbaar- en weerbaarheid.” Met deze samenwerking bevestigen we onze positie als dé missiekritische dienstverlener van Nederland.”

1920 x 1080 scherm CMC 17 111940245182

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons