Conclusion Mission Critical garandeert 24x7 IT-operatie bij onverhoopte uitbreiding coronavirus

Conclusion Mission Critical neemt extra maatregelen om bij onverhoopte uitbreiding van het coronavirus in Nederland alle IT-operaties 24x7 draaiende te houden.

28 februari 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

coronavirus 24x7 IT beheer

Conclusion Mission Critical staat voor business continuity, IT die altijd moet werken. Of het nu gaat om een energiebedrijf of het Openbaar Vervoer: uitval van de IT-systemen heeft grote consequenties voor de samenleving. Met het oog op calamiteiten en virusuitbraken heeft Conclusion Mission Critical extra maatregelen genomen om bij onverhoopte uitbreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland alle IT-operaties 24x7 draaiende te houden.

Onze IT-infrastructuur is zo ingericht dat medewerkers, indien nodig, ook vanuit huis hun werkzaamheden kunnen blijven doen. Uiteraard verwachten onze klanten niet anders dan dat hun IT-systemen 24x7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijven, ongeacht wat er gebeurt.

In het geval van een calamiteit of virusuitbraak is het van belang dat er opnieuw kritisch gekeken wordt of we op alles voorbereid zijn. Daarom hebben we, in lijn met ‘Nachtrust as a Service’, onze klanten ingelicht over de genomen maatregelen.

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons