Beheer netwerk en cybersecurity windpark Hollandse Kust Noord in handen Conclusion Mission Critical

CrossWind, eigenaar van het offshore windpark Hollandse Kust Noord,  kiest voor Conclusion Mission Critical als IT-partij voor het netwerk en cybersecurity management. Conclusion Mission Critical is verantwoordelijk voor de weerbaarheid, wendbaarheid en beschikbaarheid van de IT-systemen die de windturbines aansturen, zodat CrossWind 1 miljoen huishoudens van groene stroom kan voorzien.

20 april 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

CrossWind offshore windpark

Samen werken aan de energietransitie

Windpark Hollandse Kust Noord bestaat uit 69 windturbines met een geïnstalleerd vermogen van 759 Megawatt. Hiermee voorziet CrossWind in 2,8% van de Nederlandse elektriciteitsbehoefte, ongeveer 1 miljoen Nederlandse huishoudens. Door vijf verschillende innovaties te onderzoeken neemt CrossWind met het windpark solide stappen om de uitdagingen van de periodieke windenergie aan te gaan, en uiteindelijk de energietransitie te versnellen.

"Met CrossWind voegen we een mooie samenwerking toe aan ons energieportfolio. We zijn trots en blij met het vertrouwen dat CrossWind in ons heeft gesteld, en werken als bewezen Mission Critical IT-expert in de energiesector graag met de energiebedrijven samen aan de energietransitie." - Marc de Beer, directeur Conclusion Mission Critical

Over CrossWind

CrossWind, een joint-venture van Shell en Eneco, ontwikkelt en exploiteert het offshore windproject Hollandse Kust Noord. Ze nemen solide stappen om de uitdagingen van periodieke windenergie het hoofd te bieden door samen met partners innovaties te leveren, en aan te tonen welke rol offshore wind kan spelen in het versnellen van de energietransitie.

Over Conclusion Mission Critical

Conclusion Mission Critical, onderdeel van het Conclusion ecosysteem, is de IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen in het hart van de Nederlandse maatschappij. Downtime is geen optie. 24/7 nemen wij de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar veiligheid, flexibiliteit en beschikbaarheid van (levens)belang zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Meer weten over ons?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons

Meer weten over dit project of hoe we jou kunnen helpen?

Yvo van Put

Yvo van Put

Business Development Manager