Bedrijfscontinuïteit met de ISO 22301 certificering

Trots! Op dinsdag 19 november 2019 heeft Conclusion Mission Critical de ISO 22301 certificering voor bedrijfscontinuïteit behaald.

21 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

ISO 22301 Conclusion Mission Critical

Met onze ‘Nachtrust as a Service’ nemen wij de zorgen van onze klant weg. 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar dat is waar we voor staan. Altijd ‘in control’.  Als Mission Critical organisatie kijken we niet alleen naar het technische aspect, ook vanuit alle business perspectieven worden de risico’s bekeken, mitigerende maatregelen genomen en worden deze uiteraard ook getest. Omdat onze diensten en de organisatie te allen tijde beschikbaar moeten zijn, blijven we altijd kritisch kijken naar de complete organisatie. We vinden het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook een onafhankelijke partij dit toetst. Daarom zijn we dit jaar ook gestart om ons te laten certificeren volgens de ISO 22301 norm door een externe auditor. En met succes!

Conclusion Mission Critical behaalt ISO 22301 certificering

De ISO 22301 is dé norm op het gebied van bedrijfscontinuïteit en bevat de eisen met betrekking tot het opstellen en implementeren van een Business Continuity Management Systeem. 

Een goede werking van dit managementsysteem voor bedrijfscontinuïteit zorgt ervoor dat een organisatie voorbereid is op gebeurtenissen die de bedrijfsvoering kunnen verstoren. Mocht een calamiteit in de bedrijfsvoering zich dan toch voordoen, dan kan de organisatie op gepaste wijze reageren, zodat de mogelijke schade drastisch wordt verkleind en de dienstverlening aan onze klanten gewoon door blijft draaien. Nachtrust as a Service dus!

Door inzet van onze enthousiaste medewerkers, de manier waarop wij o.a. de uitwijktesten van onze klanten en ons Operations Center uitvoeren, de risico’s inzichtelijk hebben en hiervoor ook geteste plannen hebben klaarliggen, hebben wij de ISO 22301 certificering ontvangen!

Graag willen wij het team bedanken dat intensief betrokken is geweest bij dit traject!

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons