Altijd een specialist bij de hand: Eneco profiteert van ecosysteem Conclusion

In een recordtempo heeft Eneco zijn zakelijke automatisering naar de cloud gebracht én het beheer van zijn assets ondergebracht bij een dienstverlener. Samenwerking met Conclusion Mission Critical en Conclusion FIT, twee labels uit het ecosysteem van Conclusion, heeft deze IT- én OT-operatie naar wens laten verlopen.

3 februari 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Mission Critical

Deel

Computable Conclusion Mission Critical

Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical, en Leon van Meel, directeur van Conclusion FIT, onderstrepen het belang van de samenwerking tussen beide bedrijven binnen het ecosysteem van Conclusion:

Samen hebben we Eneco's operationele automatisering verbeterd en de SAP-omgeving naar de public cloud gebracht.

Marc de Beer, directeur Conclusion Mission Critical & Leon van Meel, directeur Conclusion FIT
Hoe heeft de groenste energieleverancier van Nederland hiervan geprofiteerd? Eneco voorziet dagelijks 2,1 miljoen huishoudens van energie door middel van windmolenparken, warmtenetten en stadsverwarmingsinstallaties. Het is uitermate belangrijk dag in dag uit in de gaten te houden hoe die voorzieningen presteren. Eneco koos ervoor het beheer van dit alles in handen te geven van Conclusion Mission Critical. En tegelijkertijd de transitie van de latende partij over te nemen en uit te voeren. Een belangrijk aspect bij de gunning was de mogelijkheid van de te kiezen partij om Eneco te ontzorgen. 

Het klikte meteen. Er was wederzijds vertrouwen en een proactieve opstelling. Geen wij en zij, maar één team.

Daniel Germani, Head of Technical Automation and IT-Assetmanagement - Eneco

Alles veel sneller

Niet alleen het operationele beheer is opgewaardeerd, ook de administratieve automatisering. Met zusterbedrijven Conclusion FIT en myBrand is de SAP-omgeving naar het Public Cloud Azure-platform gebracht in slechts zeven weken. Het beheer van deze Public Cloud wordt door Conclusion FIT gedaan.
De Beer en Van Meel vertellen dat het eigenlijk voor zich spreekt om OT- en IT-operaties bij een klant door één bedrijf te laten uitvoeren. “Binnen Conclusion werken wij heel nauw samen; we hebben korte lijnen én dezelfde ideeën over dienstbaarheid naar de klant. We delen ervaringen, we kennen de gevoeligheden bij een klant, we ondersteunen elkaar als dat nodig is. Dat geeft ons een bredere spanwijdte; en een tevreden klant”, glimlachen zij. "Makkelijk upscalen en downsizen volgens het motto Business Done Differently".

Het ecosysteem van Conclusion zorgt ervoor dat projecten snel en effectief worden uitgevoerd en we makkelijk kunnen upscalen en downsizen waar nodig; onder het motto: Business Done Differently.

Lees hier het artikel op Computable.

Meer weten?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze casesOver ons