Marc's Critical Rewind - 2022

Op Social Media vierden we ons 5-jarig jubileum dit jaar middels de serie CRITICAL REWIND, waarin medewerkers hun mooiste, gekste en leukste herinneringen van de afgelopen jaren deelden. Als klap op de vuurpijl, sluit directeur Marc de Beer het jaar af met zijn herinnering.

29 december 2022   |   Blog   |   Door: Marc de Beer

Deel

Critical Rewind

Critical Rewind

Noem één moment waar je aan terug denkt bij 5 jaar CMC word je dan gevraagd... Nou dat kan natuurlijk niet. Er zijn zoveel momenten in de afgelopen 5 (inmiddels bijna 6) jaar dat het moeilijk is om een keuze te maken. Ik kan er simpelweg niet één kiezen.

In een notendop

De start van Conclusion Mission Critical is natuurlijk een ontzettend memorabel moment. Met 2 delen vanuit Conclusion gingen we verder als Conclusion Mission Critical op 1 januari 2017. Het ontvangen van al die nieuwe betrokken, enthousiaste medewerkers over de afgelopen jaren waarin we zijn gegroeid van 56 naar bijna 200 medewerkers. Dat zijn allemaal memorabele momenten. Het verlies van medewerkers die ons zijn ontvallen in de afgelopen jaren zijn uiteraard ook memorabele momenten om even bij stil te staan.

Het werken voor verschillende mooie klanten die in de afgelopen jaren bij ons aan boord zijn gekomen, het uitvoeren van mooie kleine, grote en absurd grote projecten, het inzetten van nieuwe technieken, het vernieuwen van complete datacenters, lifecycle mangement van complete omgevingen, maar ook het hebben van kleine en grote incidenten waarbij we vooral moeten blijven evalueren, leren en ons verbeteren. Het behalen en behouden van certificeringen waaronder de ISO9001, ISO20000, ISO22301, ISO27001, ISO27017 en de NEN7510.  

De Disaster Recovery testen die we voor onze klanten doen zijn keer op keer momenten die we doen om te kijken of alles technisch werkt, de processen het doen en om medewerkers te trainen hoe je omgaat als een omgeving niet functioneert en deze met elkaar zo snel mogelijk weer beschikbaar krijgt. Ook hierin zitten uitdagingen, maar blijft een kwestie van doen met ook daar weer memorabele momenten.

We hebben in de afgelopen jaren webinars gegeven, ronde tafel gesprekken, op beurzen gestaan en via Social Media vele trouwe volgers opgebouwd waarin we mooie blogs hebben gepost, leuke vlogs hebben gemaakt, informatief wilden zijn en vooral laten zien wie we als Conclusion Mission Critical zijn. Ook allemaal weer mooie memorabele momenten, zeker de bloopers van de vlogs die we niet altijd gepost hebben.

Ook het werken in Corona tijd was memorabel. Van allemaal op kantoor naar allemaal thuis en daarmee zorgen dat we met elkaar het werk konden blijven uitvoeren, elkaar digitaal bleven opzoeken, elkaar blijven verbinden, zorgen dat we veilig terug naar kantoor konden toen het kon en weer thuis konden werken toen het weer moest. Het ontdekken van hybride werken en elkaar weten te vinden is wat we het afgelopen jaar op zoek naar gingen.

De vele leuke evenementen die we hebben gedaan in uitjes in Eindhoven, Amsterdam en als klap op de vuurpijl naar Parijs, de jaarlijkse BBQ battle die we gelukkig dit jaar weer konden houden, de georganiseerde maandborrels, familiedagen, VR-bril uitjes, paasontbijtjes, kerstontbijtjes, en dat allemaal met fantastische betrokken medewerkers. Allemaal wederom memorabele momenten.

Groepsfoto Parijs

Op naar de komende 5 jaar!

Stiekem heb ik dus een hele hoop memorabele momenten, waar ik oprecht ook niet uit kan kiezen. Met heel veel betrokken en bevlogen medewerkers blijven bouwen aan een lerende, groeiende organisatie waar we er voor elkaar zijn en alles voor onze klanten willen doen om zo goed mogelijke dienstverlening neer te zetten en onze impact te maken waarbij we ook met elkaar leuke evenementen blijven houden is waar we ook in de komende 5 jaar verder op bouwen!

Meer informatie

Over onsOnze mensenOnze thema'sOnze vacatures

Meer weten over ons of hoe we jou kunnen helpen?

Marc de Beer

Marc de Beer

Directeur
mdbeer@conclusion.nl