• Expertises
Markt

Logistiek

De logistieke complexiteit neemt toe maar door toenemende concurrentie moet jouw logistieke proces tot in de puntjes verzorgd zijn. Hoe doen andere bedrijven dit? 

Logistieke complexiteit

Goederen te laat geleverd of op de verkeerde locatie? Geen bijgewerkte planning en voorraden? Dit is de grootste nachtmerrie binnen de logistieke sector. Stiptheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van cruciaal belang. Elke seconde telt. Downtime is geen optie.

Verschuivingen in de consumenten vraag en toenemende concurrentie zorgen ervoor dat het logistieke proces tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Een complexe uitdaging, waarbij IT een bedrijfskritische factor speelt.

Jouw logistieke organisatie 24/7, stipt, efficiënt en betrouwbaar.

Bekijk hier hoe we dat doen

Downtime is geen optie

Net als elektriciteit, gas en water dient de IT-omgeving 365 dagen per week, 24/7 up-and-running te zijn. Een verstoring heeft een grote impact op de bedrijfsvoering. Neem de grootste bloemenveiling ter wereld.

Dagelijks vinden er meer dan 200.000 transacties plaats, rijden 10.000 vrachtwagens op en aan en worden 25.000 karren met bloemen en planten geveild. Een secuur proces waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Van de digitale veilingklok, de wifi van de scanners die alle karren moeten registreren tot aan het complete applicatielandschap in de cloud. Bij een verstoring van een van deze elementen komt de complete veiling stil te liggen, vrachtwagens kunnen hun bloemen niet meer kwijt en bestellingen komen niet tijdig aan op locatie. Dit mag niet gebeuren.

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van uw bedrijfskritische processen, dat is waar Conclusion Mission Critical voor staat. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert maatschappijkritische IT-omgevingen zodat jij in control bent en je kunt richten op jouw core business. 100% betrouwbaar.

Hoe wij dit doen

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig en te innoveren voor morgen. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Hoor het van onze klanten

Sinds 2017 ontwerpen, migreren, hosten en beheren wij de kern IT-infrastructuur en het volledige applicatielandschap van Royal FloraHolland, inclusief hun handelsplatformen. Hoe wij Royal FloraHolland 'Nachtrust as a Service' bieden en zij de samenwerking ervaren? Dat lees je binnenkort op onze website. 

Met wie we trots samenwerken

Onze klanten aan het woord

Meer weten? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Conclusion Mission Critical

+31 (0)30 219 38 00
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security