Reizigersvervoer

Ruim 1,3 miljoen reizigers maken dagelijks gebruik van het openbaar vervoer. 365 dagen per jaar, 24/7 moet alles geregeld zijn. Hoe voorkom je verstoringen in jouw bedrijfskritische processen en blijf je ook met oog op de toekomst in control?

Conclusion Mission Critical OV

Ruim 1,3 miljoen reizigers dagelijks afhankelijk van jouw dienstverlening

Dagelijks maken ruim 1,3 miljoen reizigers gebruik van het openbaar vervoer, en dit aantal blijft stijgen. In steden wordt het steeds drukker, in de regionale gebieden steeds rustiger. Dit vraagt om flexibiliteit van het openbaar vervoer om ook in de toekomst een hoogwaardig en modern openbaar vervoerssysteem te kunnen blijven bieden. De reiziger verwacht gemak, kwaliteit en punctualiteit. Downtime is geen optie.

Kritische IT in het openbaar vervoer

Jouw reizigers 24/7 geïnformeerd: continu en stipt.

Bekijk hier hoe we dat doen

365 dagen, 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar

365 dagen per jaar, 24/7 moet het openbaar vervoer geregeld zijn. Een verstoring van de dienstregeling heeft direct impact. De reiziger is vertraagd of kan zijn of haar reis niet vervolgen. Het overige verkeer moet anders ingepland worden om de verstoring op te vangen, en de reisinformatie moet up-to-date zijn zodat de reizigers weten hoe ze hun reis kunnen vervolgen. Beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van alle bedrijfskritische processen zijn dus van maatschappelijk belang.

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van jouw bedrijfskritische processen, dat is waar Conclusion Mission Critical voor staat. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert maatschappijkritische IT-omgevingen zodat jij in control bent en je kunt richten op jouw core business. 100% betrouwbaar.

Hoe wij dit doen

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig en te innoveren voor morgen. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Hoor het van onze klanten

Sinds 2012 ontwerpen, migreren, hosten en beheren wij verschillende complexe, kritische applicatieketens voor de Nederlandse Spoorwegen (NS). Lees hoe wij de NS ‘Nachtrust as a Service’ bieden en hoe zij de samenwerking ervaren.

Met wie we trots samenwerken

NS
ProRail
Corporate logo Royal FloraHolland
Corporate logo Eneco
Corporate logo Ennatuurlijk
Logo ESI
Logo myBrand

Onze klanten aan het woord

"Conclusion Mission Critical staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat de impact zo laag mogelijk is."

Frank de Ruijter

Dienstenmanager bedrijfskritische keteninformatiesystemen - NS

Logo van NS

"Als je mij vraagt of ik Conclusion Mission Critical zou aanbevelen, is mijn antwoord volmondig ‘ja’. Juist in een hoog beschikbare omgeving als de onze moet je kunnen bouwen op je partner. Voor ons is dat Conclusion Mission Critical."

Rob Koole

Head of Business Operations & Support - Eneco

Het logo

"Met Conclusion Mission Critical klikte het meteen. Er was wederzijds vertrouwen en een proactieve opstelling naar elkaar en elkaars taken. Geen wij en zij, maar direct één team. Eigenlijk zaten we vanaf dag één in een ‘happy flow’."

Daniel Germani

Head of Technical Automation & IT-Assesmanagement Compentence Center - Eneco

Het logo

Meer weten? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion Mission Critical

+31 (0)30 219 38 00