Overheid

IT en de overheid zijn nauw verweven met elkaar. Vrijwel alle vitale processen en diensten van de overheid zijn volledig afhankelijk van ICT. Analoge alternatieven zijn zo goed als verdwenen en andere terugvalopties zijn er niet. Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid zijn van het grootste belang.

Conclusion Mission Critical Overheid

IT en overheid nauw verweven

Vrijwel alle vitale processen en diensten van de overheid zijn volledig afhankelijk van ICT. Analoge alternatieven zijn zo goed als verdwenen en andere terugvalopties zijn er niet. Een verstoring of zelfs uitval van de gedigitaliseerde processen en systemen van de overheid kan leiden tot maatschappij-ontwrichtende schade. Downtime is geen optie.

Digitale weerbaarheid is key

Uitval of verstoring van deze vitale processen hebben door gebrek aan weerbaarheid binnen enkele uren impact op de maatschappij en vormen zelfs risico’s voor de nationale veiligheid. Het is dus van kritisch belang dat de IT 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar is.

De IT-systemen zijn echter verouderd en moeten vervangen worden terwijl de complexiteit en connectiviteit van de digitale infrastructuur blijft toenemen. Zonder tijdige aanpak komt de veiligheid van de diensten in het gedrag en kan de continuïteit van de dienstverlening niet langer geborgd worden. Dit is het punt waar Conclusion Mission Critical instapt.

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid van uw bedrijfskritische processen, dat is waar Conclusion Mission Critical voor staat. Het zit in onze genen, het is onze core business, onze passie. Conclusion Mission Critical ontwerpt, implementeert en beheert maatschappijkritische IT-omgevingen zodat u in control bent en zich kunt richten op uw core business. 100% betrouwbaar.

Hoe wij dit doen

Door volgens het bimodal IT-model van Gartner te werken zijn we gefocust op stabiliteit, veiligheid, accuratesse, agility, behendigheid en snelheid. Voor elke situatie een geschikt model.

Met onze vaste multidisciplinaire teams, georganiseerd per applicatieketen, hebben we alle expertise in huis. Van dagelijks beheer tot en met kennis van (keten)monitoring en projecten. Allen toegewijd om in te grijpen waar en wanneer nodig en te innoveren voor morgen. Gefocust om problemen in de toekomst vóór te zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Met wie we trots samenwerken

Logo Nederlandse Spoorwegen
ProRail
Corporate logo Eneco
Corporate logo Royal FloraHolland
Corporate logo Ennatuurlijk
Logo ESI
Logo myBrand

Onze klanten aan het woord

"Als je mij vraagt of ik Conclusion Mission Critical zou aanbevelen, is mijn antwoord volmondig ‘ja’. Juist in een hoog beschikbare omgeving als de onze moet je kunnen bouwen op je partner. Voor ons is dat Conclusion Mission Critical."

Rob Koole

Head of Business Operations & Support - Eneco

Het logo

"Conclusion Mission Critical staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat de impact zo laag mogelijk is."

Frank de Ruijter

Dienstenmanager bedrijfskritische keteninformatiesystemen - NS

Logo van NS

“Conclusion Mission Critical is wel echt een van de fijnere partners om mee samen te werken op het gebied van proactieve samenwerking, meedenken en vertrouwen. Het is een professionele partij waar we goed verbinding mee krijgen. Mensen die het echt snappen en een stap verder met ons meedenken. Definitief een partij die ik zou aanbevelen.”

Ronald Root

Manager Data Science en Business Innovatie - Eneco

Het logo

Meer weten? Of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion Mission Critical

+31 (0)30 219 38 00