Security by Design voor Business Applications

Jouw applicatielandschap altijd veilig met Security by Design

Conclusion Mission Critical Security by Design
Zero Trust Architectuur
Security by Design verwoven in alles
Optimale bescherming en controle van jouw omgevingen

Vat op security

Binnen een steeds complexer applicatielandschap is het lastig veiligheid te garanderen. De snelheid waarmee hacks of ransomware ontwikkeld wordt en hoe deze met opensource software en 3rd party libraries (Github) zich verspreid, zorgt ervoor dat het lastig is om de impact op je omgeving in te schatten. Hoe zorg je er als organisatie voor dat aanvallen van buiten jouw netwerk niet bereiken? Of wanneer het wel mis gaat, je zo snel mogelijk weer controle hebt over je bedrijfsprocessen?

Hoe Security by Design voor Business Applications je helpt

Doordat security in ons DNA zit, waar wij al onze diensten omheen hebben gebouwd, kunnen we DevOps teams faciliteren in het maken van hoogwaardige software. Met gebruik van moderne platforms met alle benodigde inzichten zijn jouw teams in staat binnen de juiste kaders snel software te ontwikkelen. Hierin gaan we binnen de omgevingen uit van zero trust principes en architectuur.

Wat het je oplevert

Jouw omgeving(en) altijd veilig. Security by design voor Business Applications zit verweven in al onze diensten waardoor we een grote diversiteit aan omgevingen kunnen beveiligen en monitoren op aanvallen van buitenaf. Of je nu een volledige DevOps organisatie hebt met grote autonomie van de teams, of vanuit 3rd party leveranciers software draait, wij zorgen dat jouw omgeving altijd veilig draait en actief wordt gemonitord.

Zero Trust Architectuur
Security by Design verwoven in alles
Optimale bescherming en controle van jouw omgevingen

Meer informatie

Onze expertisesIT voor Business Applications

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?